Přejít na obsah

Vystřelovák

Tompo

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Podle mích zkušeností chlapy "někam vsuň" nefunguje. Stačí ten imobilizér dát jen nepatrně do jiné polohy oproti snímací cívce v zapalovací skříňce a imbo nefunguje. Člověk si s tím musí vyhrát. ;)

Nerad se hádám, ale ten čip už tam mám 2 měsice stylem někam vsuň a chodí bez problémů.....Samo, že musí být co neblíž spínačce a ne na druhý straně klíče..... :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau čip jsem vložil co možná nejhjouběji,vytěsnil aby se nehýhal-funguje.Dík

Nevíte jestli lze připojit i sirénu aby při uzamčení,a odemčení auto píplo ?? :skoda:

Tak to bohužel asi tahle hračka neumí. Možná kdyby jsi zapojil sirénku přímo na výstup, na kterým máš ty dvě diody, co jdou k blinkrům... Ale nevím, jak silnej je tenhle výstup, jestli by utáhl sirénku. Ale teoreticky by to šlo...

Odkaz ke komentáři

Jasný!!!! v balení máš ŘJ dálkového ovládání, kterou napojíš buď na ŘJ centrálu, nebo na zamykání uvnitř......Když chceš ještě zatahování oken, musíš dokoupit přídavný modul, myslím, že MO3......A ten čip vyndáš tak, že rozloupneš klíč a něčím malým vyloupneš tu skleněnou tyčinku......

Odkaz ke komentáři

Takže to jde zapijit i když nemám dálkové ovládání? A jde to připojit tak aby se mi zatahovala okýnka? A jak ste dostali z toho starého klíče ten imobilizér?

Přesně jak říká Tompo... Klíč pouhým tahem rozdělíš na dvě půlky a do té přední vložíš tyčinku immobilizéru. Jen bacha při tom vyndavání z origo klíče - někdy to tam ty joudové ve škodovce lepili... Takže když se to budeš snažit hlava nehlava vydloubat, můžeš si tu tyčku zničit. Pokud ti to nepůjde vyndat, je lepší vzít lupínkovou pilku a jemně to z toho klíče vyřezat...

-_-

Odkaz ke komentáři

Tak to je zuper. A mě se okna zavřou když podržím klíček tak to by mělo fungovat i bez toho MO3 ne?

Když podržíš původní klíč v zámku asi 20-30 s, tak se ti zavřou. To je správně, ale ŘJ toho dálkovýho centrálu ti udělá zamykací impulz jen 3,5 s což je jako kdyby jsi držel origo klíč v poloze zamčeno 3,5s. Pokud chceš využít dojezd oken po zamčení dálkou, musíš mít M03. M03 ti prodlouží zamykací impulz právě na těch 30 sekund... -_-

Odkaz ke komentáři

Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem ;) A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek....

Odkaz ke komentáři

Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem ;) A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek....

Teda Míro, docela jsi mě zaskočil! :o No nic, měl jsem pozorněji hledat, než jsem si to tam namontil... Ale co se dá dělat, přece to nevyhodim! Naštěstí to zas takovej klumprt není, takže to tam nechám. A až se to odporoučí do elektronického nebe, tak vím, co si tam dám příště! :D-_-

Odkaz ke komentáři

A neni tam nejaky rozdil mezi II a III generaci?

Ja osobne jsem si musel dodelavat i central, takze tam mam neoriinalni, tudiz tenhle vystrelovak byl jedine reseni.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...