Tompo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Šli byste do toho? http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ja ho mam uz tyden doma, mam i vyfrezovanou drazku a vypreparovany cip z puvodniho klicku, jeste to tam musim namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Ahoj ...... to co jsem měl možnost okouknout já nebylo moc kvalitní rozvrzané a nepřesné plasty....po čase se to totálně rozpadlo.....podle foto je to to samé........ M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 No, za pomoci Loctite attack jsem z toho vytvoril vcelku pevny a slicovany klic. Uvidime co to udela casem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tak to jsem na to zvědav, objednal jsem si ho na základě toho, že jem zjistil, že ho má i známý už nějakou tu dobu a je spokojen......Uvidíme, na jaký kus padnu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Čau taky jsem si ho koupil,nevíte kde je tam místo pro ten Čip Návod jsem četl 3,ale nejsem z toho moc moudrej.Mohl by mě někdo poradit jak s montáží,koupil jsem si i doplněk na dovření oken M03 .Vlastním Octavii 98 Díkec za reakce.Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Musíš ten klíč jako roztáhnout a tím ho rozpůlíš a tam ho někam vsuň...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Podle mích zkušeností chlapy "někam vsuň" nefunguje. Stačí ten imobilizér dát jen nepatrně do jiné polohy oproti snímací cívce v zapalovací skříňce a imbo nefunguje. Člověk si s tím musí vyhrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 No já osobně jsem patronu imo taky nějak neřešil... 3oupnul jsem jí co nejhlouběji to šlo, zbytek jsem vycpal vatou, aby to nekloktalo a bylo to. Na první pokus to šlo a jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 Podle mích zkušeností chlapy "někam vsuň" nefunguje. Stačí ten imobilizér dát jen nepatrně do jiné polohy oproti snímací cívce v zapalovací skříňce a imbo nefunguje. Člověk si s tím musí vyhrát. Nerad se hádám, ale ten čip už tam mám 2 měsice stylem někam vsuň a chodí bez problémů.....Samo, že musí být co neblíž spínačce a ne na druhý straně klíče..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Čau čip jsem vložil co možná nejhjouběji,vytěsnil aby se nehýhal-funguje.Dík Nevíte jestli lze připojit i sirénu aby při uzamčení,a odemčení auto píplo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Čau čip jsem vložil co možná nejhjouběji,vytěsnil aby se nehýhal-funguje.DíkNevíte jestli lze připojit i sirénu aby při uzamčení,a odemčení auto píplo ?? Tak to bohužel asi tahle hračka neumí. Možná kdyby jsi zapojil sirénku přímo na výstup, na kterým máš ty dvě diody, co jdou k blinkrům... Ale nevím, jak silnej je tenhle výstup, jestli by utáhl sirénku. Ale teoreticky by to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Ti nestačí, že bliká......??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Takže to jde zapijit i když nemám dálkové ovládání? A jde to připojit tak aby se mi zatahovala okýnka? A jak ste dostali z toho starého klíče ten imobilizér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jasný!!!! v balení máš ŘJ dálkového ovládání, kterou napojíš buď na ŘJ centrálu, nebo na zamykání uvnitř......Když chceš ještě zatahování oken, musíš dokoupit přídavný modul, myslím, že MO3......A ten čip vyndáš tak, že rozloupneš klíč a něčím malým vyloupneš tu skleněnou tyčinku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Takže to jde zapijit i když nemám dálkové ovládání? A jde to připojit tak aby se mi zatahovala okýnka? A jak ste dostali z toho starého klíče ten imobilizér? Přesně jak říká Tompo... Klíč pouhým tahem rozdělíš na dvě půlky a do té přední vložíš tyčinku immobilizéru. Jen bacha při tom vyndavání z origo klíče - někdy to tam ty joudové ve škodovce lepili... Takže když se to budeš snažit hlava nehlava vydloubat, můžeš si tu tyčku zničit. Pokud ti to nepůjde vyndat, je lepší vzít lupínkovou pilku a jemně to z toho klíče vyřezat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak to je zuper. A mě se okna zavřou když podržím klíček tak to by mělo fungovat i bez toho MO3 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Záleží na tom, jak to zapojíš......., nám se to nepodařilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak to je zuper. A mě se okna zavřou když podržím klíček tak to by mělo fungovat i bez toho MO3 ne? Když podržíš původní klíč v zámku asi 20-30 s, tak se ti zavřou. To je správně, ale ŘJ toho dálkovýho centrálu ti udělá zamykací impulz jen 3,5 s což je jako kdyby jsi držel origo klíč v poloze zamčeno 3,5s. Pokud chceš využít dojezd oken po zamčení dálkou, musíš mít M03. M03 ti prodlouží zamykací impulz právě na těch 30 sekund... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak přece jen MO3..... Zas o něco chytřejší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 A proč jsi mi to nenapsal, když jsem se ptal jestli byste do toho šli??????? Teď už je mi to k h*vnu.....Ale zas takovej bazmek to není........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek.... Teda Míro, docela jsi mě zaskočil! No nic, měl jsem pozorněji hledat, než jsem si to tam namontil... Ale co se dá dělat, přece to nevyhodim! Naštěstí to zas takovej klumprt není, takže to tam nechám. A až se to odporoučí do elektronického nebe, tak vím, co si tam dám příště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Hele, chlapi, budu se na foru opakovat, ale pokud mate origo centralni zamykani, proc nekoupite take origo sklapeci klicek?? Cela sada stoji cca 800 Kc a je to uplne o necem jinem A pokud mate origo central, ale nemate DO, pak staci jeste komfortni jednotka na DO za cca 500 kacen a nakodovat a vse slape tak jak ma a je to origo reseni, zadny sileny neorigo bazmek.... A neni tam nejaky rozdil mezi II a III generaci? Ja osobne jsem si musel dodelavat i central, takze tam mam neoriinalni, tudiz tenhle vystrelovak byl jedine reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 To jsem byl ja, nejak me to odhlasilo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.