Přejít na obsah

Rez předních dvěří u řidiče

joe4090

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám rok starou OII a dnes když jsem ji umejval, tak sem si všiml že na předních dveří u řidiče je dole v rohu blíž ke kolu rezavé místečko asi tak 3mm.. Tak jsem se chtel zeptat jestli byste to nejak resili a popr jak?? Jinak auto je stále v záruce....Za aždou odpověd předem děkuji.. J edit.. prosím o přesunutí do patřičné sekce jsem se přehmatnul...pardon..a diky...

Editováno: , autor: joe4090
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim..mohl by jsi hodit foto?? Zajímalo by mě, kde to přesně rezne...

Jinak bych to určitě řešil, na prorezavění karosérie máš záruku 10 let, musíš mít ale vyplněnou servisku.

Serviska je v cajku, vše je řádně vyplněno..jak přijedu domů hned to nafotím... Zatím je to malý - ale prostě u rok starého auta se mě to vůbec, ale vůbec nelíbí....

Odkaz ke komentáři

Přesně tak jako favorit i když zlatej favorit ten hnil, ale byl nesmrtelnej - jak si tady pročítám forum tak se nestačím divit co vše je možný aby se u OII at starších či novějších dokáže objevit...V každým případě díky za každou odpověď - aspon někdo pomůže a drží při sobě :) Jinak ze servisu neodejdu dokud mě to neuznají i kdyby mě měli traktorem tahat, páč auto za takový peníze a rezne :kuk: - no kua kde to jsme... p.s. to dodo - asi si špatně rozumíme já to nemám zevniř jakože na prahu, ale zvenku na dveřích uplně v rožku hned jak to půjde tak to nafotím a mrsknu to sem....

Odkaz ke komentáři

... no nový auto a takové problémy...

Mrkni ještě na lem přední kapoty pod mřížkou a vůbec prohlédni celé auto.

Mrkni i na rámy zadních dveří. Totiž s frekvenci otevírání dveří to nemá nic společného.

Jde o to, že celý interiér je až příliš hermeticky utěsněn (to taky vysvětluje to špatné zavírání dveří)...

Odkaz ke komentáři

... no nový auto a takové problémy...

Mrkni ještě na lem přední kapoty pod mřížkou a vůbec prohlédni celé auto.

Mrkni i na rámy zadních dveří. Totiž s frekvenci otevírání dveří to nemá nic společného.

Jde o to, že celý interiér je až příliš hermeticky utěsněn (to taky vysvětluje to špatné zavírání dveří)...

Jojo četl jsem si odkaz - a hned jak přijdu domů tak to musím zkontrolovat jsem z toho celej nervózní kde a co najdu...díky... a to ještě kdybych se o to tak nestaral umejvám každej měsíc minimálně dvakrát když je špatný počasí - voskuju to jak drak prostě se o to starám jak o člena rodiny a ono toto...

Odkaz ke komentáři

Tak přikládám foto snad to bude z toho poznat... jak jsem psal je to zatím takhle velký resp. malý... jenom nemám zkušenosti s reklamaci a tak jestli když přijdu do servisu a oni se mi vysmějí tak abych vědel jak mám reagovat jestli mu hnedka jednu nabančit a nebo sklopit "vocas" a jit domu...díky všem za odpovědi :-)

http://joe4090.rajce.net/rez

Odkaz ke komentáři

Ok..aspoň vím jak se věci mají..v každým případ díky za radu(y)...

To nevím jestli se na to záruka nevtahuje, prostě budeš dělat blbýho, že to rezne a že to má být pozinkovaná karoserie.

Určitě bych to aspoň zkusil....

Trošku uspokojivý je, že se jedná o vyměnitelný díl a že to nemáš někde na rámu karoserie...

Zkus to a uvidíš, dej potom kdyžtak vědět.

Odkaz ke komentáři

To nevím jestli se na to záruka nevtahuje, prostě budeš dělat blbýho, že to rezne a že to má být pozinkovaná karoserie.

Určitě bych to aspoň zkusil....

Trošku uspokojivý je, že se jedná o vyměnitelný díl a že to nemáš někde na rámu karoserie...

Zkus to a uvidíš, dej potom kdyžtak vědět.

Jak jsem psal zkusím to... vypadá to že koncem týdne budu mít trocha času tak tam s tím vlítnu a dám vědet jak sem pochodil...

Odkaz ke komentáři

Toto je tak max. na zatretie lakovou ceruzkou, na 99% by som povedal ze to je od nejakeho sutra. Ja mam tiez zopar podobnych, nie az do plechu. V skodovke som kupil podla cisla laku (je na datovom stitiku) lakovu ceruzku a pozatieral to. Samozrejme to vidno, ale nebije to tak do oci/nehrdzavie a strati sa to ked to ma rovnaku farbu.

Kamos (strieborna metalyza) mal odreninu az na plech velku asi ako malicek, a zatrel to zltou zakladnou farbou :) aj tak sa da.

Odkaz ke komentáři

No jasný, já tu tužku mám také, je to dobrá věc, když se něco objeví...ale nevim jestli je to zrovna dobrý přetírat, dkyž je to už zrezlý ..

Aby to pod tou barvou nedělalo nějakou neplechu ... Protože jak mam zkušenosti se starýma autama, tak když se nechalo někde jenom trošku rezu a přetřelo se to, tak se to za rok pěkně objevilo

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem absolvoval cestu(y) do dvou autosalonu v obou se odpovědi tak nějak shodovali a to že je to pravdepodobně od kamenu a že na okolní podmínky jako je dest, sníh, vítr apod. se ta zaruka nevztahuje - v jednom me pak rekli jeste ze kdyby se to začalo rozrustat a bylo by vidět že to jde dál tak se mám stavit a dalo by se to resit, ale takhle že nemám šajnu.... takže si to asi přetřu a bude kliid...

Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...