Jirka155 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Zdravím všechny zde tady na tomto foru. Jsem úplně nový(asi tak 5 min(,ale každopádně bych se rád zúčastnil škodahome v Chabrech. Také proto že jsem z Prahy a vlastním vůz škoda 100. Můžete mi tedy prosím poradit co mám udělat pro úspěšnou registraci a kde se dá případně zamluvit chatka atd. Díky moc a ještě jednou všechny zdravím. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Registrace není nutná a objednávka ubytování na TRIOCAMP Jsem rád, že tam má hundertka nebude osamocená Jinak členové klubu SKODAHOME mají 100,-Kč slevu (registrace zde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak na jaře sleva bude? já jen, že na podzim nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Na podzimním ji dostávají všichni, proto také je cena na podzim menší A na jarním ji dostanou všichni členové, co mají zaplacené roční příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 bojim se odepsat, abych nedostal vynadáno, že cituju nebo kopíruju předchozí příspěvěk!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 pešír: tak odpověz bez citace co řešíš? olin: tak teda ten termín už je pevnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ano , termín platí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 paráda už se těšim a musim tu chatku zajistit, kdyz už máca má taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 nechal jsem Ti tu tvojí u hajzlíků mam tu druhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 hlavně aby mi ji nemec nechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 a proč ne?však jsi mu nic neudělal ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 já nic, sme vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry8800 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Mě se tenhle datum nelíbí, jsem totiž v práci:-( Neblbni...Chtěl bych tvou fábku vidět naživo..Musí to být mazel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry8800 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 dnes jsem zamluvil chatku Přijedu se taky s kámošema juknout na náš první srázek..Už se těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Že bych měl konečně volno a přijel se kouknout na vás:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 mohl by si se taky stavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Peťa pešírků:mohl bych...a kde...:-)něco uvařte s Janou doma a já se stavám i u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 miro a co sedan? to furt ještě jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Kláca:ty kluku ušatej si piš..pořád pořád...musí...nic jiného nám nezbývá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 to čumim, přitom je to sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 míra: já tě možná spíš pozvu do mekáče, já a vaření kláca: sedan :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 to neni moc ksmíchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Kde mám Tangerína..Peťo pomoc oni si dělají ze mě prdel.... Pešír:uvaří Jana neee?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 mira: taky uvaří, taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Už se to blíží,na 100% jedu užovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.