Revolucionar Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Rafek: Nahodou ta tvoje seriovka byla celkem pekna. Teda ja sem u ni slintal celkem dost... pekny auti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Nevis proc moje auto nikdo nevyfotil? Mozna jsem ho nemel schovavat pod tim stromem Moje auto taky nikdo nefotil :-D mozna sem nemel stat za plotem :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Pro priste uz budem vedet. Mozna zalozime spolek nevyfocenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 spolek nevyfocených..toje dobrýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Pro priste uz budem vedet. Mozna zalozime spolek nevyfocenych Priste si stoupnem nekam do rohu a budem si ty auta fotit sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Jasne a budem si navzajem ukazovat svoje seriovy radici paky, rucni brzdy a alu kola. Myslim ze ostatni budou jen tise zavidet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 já mám jednu fotku od AdamCZ, ale to jen, že je to kámoš, jinak se přidávám do spolku nevyfocených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Co bulíš ty jsi tam několikrát Editováno: 31. Květen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) fakt jo? no aspoň jde vidět, který a čí auto je in Editováno: 31. Květen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 pešír tak co tu klameš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 tak to víš, jsem zjišťoval, jestli to někdo pozná prolítl jsem všici alba a mám jen jeden záběr na auto a 2 fotky jako křový jinýmu autu a to jen předek odcházím ze spolku nevyfocených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 gratulujůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Jasne a budem si navzajem ukazovat svoje seriovy radici paky, rucni brzdy a alu kola. Myslim ze ostatni budou jen tise zavidet Tebe si pamatuju :-) jeste sem si rikal ze mam rad tu barvu co mas a ze sem mel ty kola :-D :-D :-D mame moc seriovy auta no :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) A je to Editováno: 31. Květen 2010, autor: Pulper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Tebe si pamatuju :-) jeste sem si rikal ze mam rad tu barvu co mas a ze sem mel ty kola :-D :-D :-D mame moc seriovy auta no :-D Jak si me muzes pamatovat? Jsi o me nebo muj dopravni prostredek v sobotu zakopnul? Mel jsem Fabu pod stromkem aby moc nebyla na ocich. Na prave strane u zadniho svetla to mam tak krasne odreny az hamba. I kdyz malo kdo ma duhu na aute (nejaka cervena a pak asi bila se o me na stejnym miste oprela) :-(( Nikdo se samo sebou nepriznal. Ze ja vul nechodim pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 tak to víš, jsem zjišťoval, jestli to někdo pozná prolítl jsem všici alba a mám jen jeden záběr na auto a 2 fotky jako křový jinýmu autu a to jen předek odcházím ze spolku nevyfocených Stejne by jsme te museli vyhodit. Uz mi 3clenove naseho spolku nevyfocenych hlasili ze jsi byl zachycen objektivem fotaku. Proto je mi lito ale loucime se s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavisimo Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Jak si me muzes pamatovat? Jsi o me nebo muj dopravni prostredek v sobotu zakopnul? Mel jsem Fabu pod stromkem aby moc nebyla na ocich. Na prave strane u zadniho svetla to mam tak krasne odreny az hamba. I kdyz malo kdo ma duhu na aute (nejaka cervena a pak asi bila se o me na stejnym miste oprela) :-(( Nikdo se samo sebou nepriznal. Ze ja vul nechodim pesky Videl sem te kdyz si prijizdel a parkoval :-) neboj ja mam zase nabouranej kufr od sousedu :-D proto sem nandal kouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Slavisimo: To je hezky, ja jsem prozrazen a stejne nevim o koho jde Chtel jsem si taky udelat tema v sekci "Vase ojete auto" ale nevim zda ma cenu se tam vychloubat tim co na aute chci udelat ale nemam na to cas I kdyz malo kdo tady vyfoti pro vlastni chloubu "seriovku" tak do toho asi pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Stejne by jsme te museli vyhodit. Uz mi 3clenove naseho spolku nevyfocenych hlasili ze jsi byl zachycen objektivem fotaku. Proto je mi lito ale loucime se s tebou stejně mě to mezi váma nebavilo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPHALTE Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Videorecenze, klasická recenze i fotogalerie z této akce na http://www.abouttuning.cz/clanky/srazy-a-akce/10-sraz-skodahome-cz-okridleny-slet.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Napsali o nás Speciál ŠKODA Autosport Tuning č.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 super! ale prostě nemužu si pomoct ale některý ty skvosty co uměj nafotit někteři borci z A+T to jsou mrdičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Sakra, jednou jsem tam nebyl a taková publicita. No hlavně že je tam Mates XVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.