Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB.

Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. ;)

post-40423-1257703502.jpg

untitled.bmp

co tím chtěl básník říci?

• Autor

Že to funguje.

Někde už se tady o tom psalo. Byly nějaké problémy s adresáři.

• Autor

Já mam Nexuse a zatim žádnej problém než mi ho zase ukradnou.

Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB.

Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. ;)

Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! :palec2:

• 2 měsíce později...
Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! :palec2:

no konečně jsem našel forum, kde se řeší můj problém. Mám OII 2007 - aux vstup v jumbo boxu pod loketní opěrkou. Co teda musím udělat, abych mohl přehrávat MP3? Mám Nexuse. Musím teda namontovat tu chytrou krabičku a přes ní připojit USB nebo MP přehrávač? Kačer píše, že se USB chová jako CD měnič. Ale já tam už CD měnič mám, Poraďte mi prosím někdo víc po lopatě. Díky

krabička se propojí mezi měnič.. pokud budeš hrát mp3, bude měnič nefunkční... pokud vyndáš kartu z mp3 tak ti půjde měnič..

• 1 měsíc později...

A koliko to koštuje...???

stačí přivést do navi stíněnou dvojlinku s konektorem na konci a připojíš MP3 přehrávač.... nejlevnější řešení

stačí přivést do navi stíněnou dvojlinku s konektorem na konci a připojíš MP3 přehrávač.... nejlevnější řešení

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.