Přejít na obsah

Aux/SD/USB/Bluetooth origo.rádií škoda

MPeci

Doporučené příspěvky

Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB.

Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. ;)

Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...
Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! :palec2:

no konečně jsem našel forum, kde se řeší můj problém. Mám OII 2007 - aux vstup v jumbo boxu pod loketní opěrkou. Co teda musím udělat, abych mohl přehrávat MP3? Mám Nexuse. Musím teda namontovat tu chytrou krabičku a přes ní připojit USB nebo MP přehrávač? Kačer píše, že se USB chová jako CD měnič. Ale já tam už CD měnič mám, Poraďte mi prosím někdo víc po lopatě. Díky

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB.

Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. ;)

A koliko to koštuje...???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...