MPeci Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB. Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. untitled.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 co tím chtěl básník říci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPeci Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Někde už se tady o tom psalo. Byly nějaké problémy s adresáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Tady a tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPeci Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Já mam Nexuse a zatim žádnej problém než mi ho zase ukradnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB.Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Dnes jsem to namontoval a je to skvělé přes USB hraje super musí se na flaschce vytvoři složky CD01-CD06 potom to rádio bere jako origo CD changer!!! no konečně jsem našel forum, kde se řeší můj problém. Mám OII 2007 - aux vstup v jumbo boxu pod loketní opěrkou. Co teda musím udělat, abych mohl přehrávat MP3? Mám Nexuse. Musím teda namontovat tu chytrou krabičku a přes ní připojit USB nebo MP přehrávač? Kačer píše, že se USB chová jako CD měnič. Ale já tam už CD měnič mám, Poraďte mi prosím někdo víc po lopatě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 krabička se propojí mezi měnič.. pokud budeš hrát mp3, bude měnič nefunkční... pokud vyndáš kartu z mp3 tak ti půjde měnič.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodspeed Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Zdarvim všechny,nevim jestli to tu už někde není,ale vyštrachal sem na internetu někoho kdo umí vyřešit broblem s AUX,Bluetooth,SD a USB. Sám mám Eleganci s maxíkem,ale bohužel 06 a to tam ještě AUX nemontovali.Nic méně toto vyřěší vše. A koliko to koštuje...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 stačí přivést do navi stíněnou dvojlinku s konektorem na konci a připojíš MP3 přehrávač.... nejlevnější řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 stačí přivést do navi stíněnou dvojlinku s konektorem na konci a připojíš MP3 přehrávač.... nejlevnější řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.