Smith10 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ahoj, je tu někdo chytrý s etkou a řekl by mi kód záslepek (nebo jak to má škodovka pojmenované) do střešní lišty (myslim ty co už maj přípravu pro nosič)....předem děkuji! PS. jestli to tu někde na fóru je, tak "moji rádcové nenašli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 nie som si isty ci ti rozumiem. myslis tie male podlhovaste cierne vecicky v tych ciernych listach na strope. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 jj, ty malé černé věcičky které zakrývají ty díry (8x) v těch dvou černých lištách na střeše .....laicky řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 nech sa ti paci: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 A mohl bych mít jeden stupidní dotaz a to jak je tam nacvaknout? Myslel jsem, že je normálně vložím a nacvaknu, ale vadí mi vyčnívající "pacičky", které když přihnu, tak se zlomí a pak už tam díl nedrží tak, jak by měl a když je nepřihnu, tak se zlomí při nacvákání. Asi mám obě ruce levé. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.