urna_ Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 cau. chtel jsem se zeptat jaky mate repra vzadu ve felicii kratke? mate ve dverich nebo v plate? muzete nekdo naky doporucit? chcu aby to melo aji trosku basy diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 cau. chtel jsem se zeptat jaky mate repra vzadu ve felicii kratke? mate ve dverich nebo v plate? muzete nekdo naky doporucit? chcu aby to melo aji trosku basy diky jo já tam mám ještě z komunisticky doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 cau. chtel jsem se zeptat jaky mate repra vzadu ve felicii kratke? mate ve dverich nebo v plate? muzete nekdo naky doporucit? chcu aby to melo aji trosku basy diky Čauec, normálně vyřež díry do plata, já sem to tak tak udělal. mám tam nějaké Pioneer, možu ti to zejtra zjistit přímo jaké, hraje to pěkně, když dycky nekdo sedí vzadu tak mosím to víc přepnůt na přečdek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felda98 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 cau. chtel jsem se zeptat jaky mate repra vzadu ve felicii kratke? mate ve dverich nebo v plate? muzete nekdo naky doporucit? chcu aby to melo aji trosku basy diky Ja som si tam včera nahodil 40w 2krát bass. do páta, a poviem ti že to jede perfektne, už som aj pár ludi povozil v zadu, a nikto sa nesťažoval, že mu je to nepriemné, tieto nové repráky sú už v tomto na rozdiel od tých starých typov vymakané.. mám to vpláte.. a mám aj v predných vderách ale tam so dal 30w stredo výšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.