oldak Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Dobrý den, neví někdo z Vás, zda se do superba montuje volant jako do octavie II a do nové fabie? Dělají ho i multifunkční? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ano Je to uz od MR2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Samozrejme multifunkčný je len ten 4-ramenný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Jo ten novej volant v Superbu už je pěkný....k světu...ten starý byl podle mě dost otřesný...i když si to teď už moc nevybavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Ten starý si netreba nejako extra vybavovať. Je to klasika koncernový volant, ktorý sa používal v Octavii I, Golfe IV, Fabii Junior, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Ten starý si netreba nejako extra vybavovať. Je to klasika koncernový volant, ktorý sa používal v Octavii I, Golfe IV, Fabii Junior, ... neni taky isty ma len rovnaky tvar ale ma uplne iny povrch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 To sú už len detaily. Ale veľkosť a tvar sú identické a to mi stačí. Škaredý je ten starý volant tak či tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 To sú už len detaily. Ale veľkosť a tvar sú identické a to mi stačí. Škaredý je ten starý volant tak či tak. Ano ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.