šobul Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxx69 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) zdravím škodovkáře.dneska jsem tady novej.hned prosím o radu.mám feldu 1,6mpi.mám problém s motorem.při studených startech se mi stává,že mi vyletí otáčky na 1500,pochvíly padnou dolů amotor začne škubat.při volnoběhu jakoby vynechával.při normální jízdě vynechává taky a pořádně netahne.nejlíp to jede, když je zaplý sitič.jakmile se svypne,tak klesne výkon asi o 1/3.mám nové kabely,svíčky i cívku.stává se i při jízdě, že motor úplně vynechá.je to trapné,když mi to nandá i favorit. díky Asi by nebylo špatné zkontrolovat funkci škrtící klapky. Zkus se podívat sem http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Pr...f=8&t=18566 Editováno: 18. Listopad 2009, autor: maxx69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šobul Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 nevíte někdo jaký je důvod přehřívajícího se motoru.mám feldu 1,6mpi.při pomalé jízdě a při volnoběhu se přehřívá.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBalajka Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 cus,zkus poradně zamacknout snimac tlaku v sacim potrubi je tam zboku na tom cernym velkym plastovym,,,,,,,jinak to chce spis na diagnostiku,jinak skoncis jako ja ,uz jsem vymenil vsechno a stejne mi to obcas vynechava a netahne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Nám vynechávala při zrychlení, např. když jste chtěli předjížět tak to začalo cukat a nejelo to. Na diagnostice to ukázalo snímač sání, vyměněno ale nic se nezměnilo. Dále jsme vyměnili filtry take nic. Až když jsme uzemnili motor tak to přestalo dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.