sedivak Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 (editace) Dobry vecer, na Aukru jsem narazil na Magnetizéry EXPANDER. Znate to nekdo nebo mate s tim zkusenosti? Asi je to blbost tak mi moc nenadavejte ... Magnetizer Edit: omlouvam se, spatne jsem hledal. Uz to tu je ... Editováno: 13. Listopad 2009, autor: sedivak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Možná si na ten odkaz klikněte, myslím že to stojí za to.... Docela to vylepšili.... pamatuji před 20 lety to byl pěkný plastový výlisek který se nacvakl na hadici a v něm byl opravdu silný magnet.... Jo úspory je třeba hledat všude... ted je to pásek plechu stažený elektikářskou páskou na svazky kabelů a dva magnetky co by neudržely ani papír na nastěnce.... Za to už nemagnetizujou jen benzín, ale druhým i nasávaný vzduch a ty parametry!!!! Výhody montáže magnetizérů EXPANDER 1. Snížení spotřeby paliva a to mezi 13-22 procenty,při zachování stejného způsobu jízdy 2. Získání efektu vysokooktanového paliva,při tankování paliva levnějšího 3. Zlepšení akcelerace vozidla – 15 procent 4. Zvýšení výkonu a dynamiky motoru – 16 procent 5. Utišení chodu motoru 6. Plynulost a rovnoměrnost práce motoru při všech otáčkách 7. Zvýšení maximální rychlosti – cca 14 procent 8. Zlepšení vstřikování paliva 9. Čistější svíčky 10. Pročištění převodů a spalovací komory 11. Rychlejší start při nižších teplotách(i u nafty) 12. Prodlužuje životnost palivového čerpadla 13. Snižuje nahřívání turba a prodlužuje jeho životnost 14. Značně zvyšuje životnost motoru 15. Vylepšuje spalovaní rakovinotvorného Benzenu v benzínu NATURAL 16. Snižuje tvorbu emisí CO2,HC i Nox – cca o 50 procent.Spaliny přestanou vytvářet charakteristický zápach,obzvláště při naftě a LPG Ty automobilky musí být úplný idioti že na tohle dávno nepřišly.... zvýšení výkonu o 16% - i kdyby to byla pravda, nikdy se tím nezvýší rychlost o 14% protože aerodynamický odpor roste se čtvercem rychlosti (pokud se dobře pamatuju...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.