Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,potřebuju poradit koupil jsem si radio a jelikož mi nešlo nic naladit,tak po předčtení pár článku jsem si dokoupil ještě adaptér pro fantomové zapojení.rozhlasové stanice chytám ale dost často hlavně při jízdě mi chrčí a nekdy až vypadne.zkoušel jsem nasadit jiný prut ale bez efektu.Kam má přijít zapojit slabý modrý drátek na fantomovém adaptéru?jediný co mi zbyde je asi zkusit koupit novou anténu se zesilovačem,.....díky za každou radu.

Zapojit na CIERNY konektor co ide do radia-napajanie PIN cislo 5 ;):)

• Autor
Zapojit na CIERNY konektor co ide do radia-napajanie PIN cislo 5 ;):)

ok díky a když ten káblík připojím na proud ze spínačky tak to je to samé,ne?.....

ok díky a když ten káblík připojím na proud ze spínačky tak to je to samé,ne?.....

Taky muzes. Pak bude anteni zesilovac aktivni po zapnuti klicku, jinak je aktivni az po zapnuti radia.

• Autor
Taky muzes. Pak bude anteni zesilovac aktivni po zapnuti klicku, jinak je aktivni az po zapnuti radia.

ok děkuji za rady.čili to že mi hodně vypadává za jízdy signál rádia je bud špatným tunerem radia nebo třeba odešel zesilovač v anténě.seženu novou anténu a uvidím.

ok děkuji za rady.čili to že mi hodně vypadává za jízdy signál rádia je bud špatným tunerem radia nebo třeba odešel zesilovač v anténě.seženu novou anténu a uvidím.

No muze bejt jak spatnej samotnej zesilovac v antene na strese a nebo muze bejt spatny fantomovy napajeni anteny.

• Autor
No muze bejt jak spatnej samotnej zesilovac v antene na strese a nebo muze bejt spatny fantomovy napajeni anteny.

no,vlastně to může být taky tím fantomem.asi to ale sám nepoznám.zkusím anténu a když výsledek bude stejný tak se budu pídit po fantomovým zapojení.

• Autor
no,vlastně to může být taky tím fantomem.asi to ale sám nepoznám.zkusím anténu a když výsledek bude stejný tak se budu pídit po fantomovým zapojení.

Takže anténa byla nová tak jsem jí připojil na rádio a stejný problém,začínám si myslel že je slabej tuner v rádiu. :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.