Feldar Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfelda Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady... Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feldar Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao Ahoj, máš nějakou zkušenost že by tyto součástky byly vadné nebo do nich zatékalo? Ani jedna věc se mi nějak nezdá moc logická- problém je při dešti resp vlhku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Když to nejde tak zkus vyfénovat víčko rozdělovače. Ideální je když máš ještě jedno v teple domova ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danibar2 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) nazdar hosi, mam ten podobny problem, startuje za studena normalne, akonahle sa motor zohreje uz nechce naskocit, dik za kazdu radu... dakujem Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: danibar2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Danibar2 zkontroluj čidlo teploty na vagu jestli se teplota mění postupně a neskáčou tam nějaké blbosti. Pak také kabeláž ke vstřikovací jednotce ( jestli tam není špatný kontakt ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) přesně tak a to čidlo bych myslím koupil hned, nestojí majland a výměna 2minuty pro zkušenýho člověka 4minuty pro blba (je to to čidlo u termostatu ne na chladiči) Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Smajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rondob Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady... skús iné vysokonapeťové trafo, to moje malo mikroskopické trhliny a robilo mi toto isté. Po výmene 100% spokojnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.