Klimdo Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Dnes som kúpil autorádio SYMPHONY do Octavie 1. Predajca mi predal rádio+PIN. Doma som zistil, že rádio nemá žiadný plechový rámik na uchytenie do prístrojovej dosky.Podľa jeho vyjadrenia rámik nikto nikdy nechcel a nikomu ho nikdy nepredával. Vraj som prvý, čo niečo také žiadal. Rádio je v super stave a cena bola tiež dobrá. V aute bolo doposiaľ rádio JVC. To bolo uchytené v plechovom rámiku. Prosím vás, poradťe mi, ako toto nové rádio upevniť. Či má byť k rádiu plechový rámik, alebo ho tam jednoducho zasuniem. Možno mám nenormalný dotaz - ale som úplný laik. Rádio mením z dôvodu, že mi v predošlom stále rušilo príjem. Dokonca tam bol v originál servise Škoda domontovaný "fantom " , avšak výsledok - nula bodov. Tak vás prosím o prípadne odpovede. Ďakujem vám vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ...OEM autorádia nemají instalační rámečky...odinstaluj fantomové napájení a překontroluj spínané a stálé +12V (u OEM instalace je opačné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klimdo Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ...OEM autorádia nemají instalační rámečky...odinstaluj fantomové napájení a překontroluj spínané a stálé +12V (u OEM instalace je opačné) Ďakujem za odpoveď. Rádio necham zapojiť v autorizovanom servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.