igorbiro Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 CHLAPI KUPIL SOM NOVU OCTAVIU II 2,0TDI MAM 130 KM NAJAZDENE UPLNE NOVE A VOLNOBEZNE OTACKY MI VYSKOCILI NA 1000 OTACOK A NEDAJU SA ZNIZIT A V SERVISE MI POVEDALI ZE JE TO SLABO NABYTA BATERIA BATERIU NABYLI A NEPOMOHLO POTOM MI POVEDALI ZE JE TO FILTER PEVNYCH CASTIC A JE TO VYPALOVANIE TOHO FILTRA . NEVIEM ALE PO 130 KM JE TO NEZMYSEL ZE AUTO BUDE VRCAT 1000 OTACOK STALE VIETE CHLAPI PORADIT AKO POSTUPOVAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ake otacky bi si tam chcel mat na volnobehu??? 300 otaciek???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorbiro Vloženo 26. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 NORMALNE MAJU 2,0TDI 800-850 OTACOK TAK TO MAJU OSTATNY CO MAJU 2,0 LITRE AJ 1,9 ASI JE TO SOFTVEROVA CHYBA LEBO SKODOVKA LEN TAPA CO STYM A NEVIE DAT JASNU ODPOVED PODLA MNA S TYM FILTROM TO ASI NEJAK NEZVLADAJU A EXPERIMENTUJU S OTACKAMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ake otacky bi si tam chcel mat na volnobehu??? 300 otaciek???? :smich: Si niejaky husty,ze ? Ked mu nevies normalne odpovedat, tak radsej nic nepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 CARLITO: NEMUDRUJ!!!! :palec2: :smich: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Měl sem tu samou zavadu a delal to alternátor..normálně má mít 140A a můj měl o dost mín,jedotka rozpodná,že nedává kolik má a navíší ti otáčky,vyměn alternátor a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorbiro Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 DIKY ZA RADU V SERVISU SKODA SOM TO RIESIL A ELEKTRIKAR TO ROZPOZNAL HNED ALE DOBIJAL ALE SLABO PO JAZDE CCA 250 KM SA BATERKA VYBYLA TAK SA POTVRDILA JEHO TEORIA A UZ POTVRDILA +KTOMU SME MALI STASTIE ZE SME TO SKUSALI VECER A VSIMLI SME SI ZE NIECO ISKRI NAD STARTEROM A VO VYROBE NEDOTIAHLI KONTAKT NAD STARTEROM A TO PRAVDEPODOBNE POSKODILO ALTERNATOR A INE CHYBY V ELEKTRIKE A AUTO ZVYSENIM OTACOK SA SNAZILO DOBYT BATERIU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To je hustý.... Nový auto a takové problémy?! Vždyť všude mají utahovačky s definovaným Mk! Holota linkařská! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.