Publikováno Listopad 26, 200915 r CHLAPI KUPIL SOM NOVU OCTAVIU II 2,0TDI MAM 130 KM NAJAZDENE UPLNE NOVE A VOLNOBEZNE OTACKY MI VYSKOCILI NA 1000 OTACOK A NEDAJU SA ZNIZIT A V SERVISE MI POVEDALI ZE JE TO SLABO NABYTA BATERIA BATERIU NABYLI A NEPOMOHLO POTOM MI POVEDALI ZE JE TO FILTER PEVNYCH CASTIC A JE TO VYPALOVANIE TOHO FILTRA . NEVIEM ALE PO 130 KM JE TO NEZMYSEL ZE AUTO BUDE VRCAT 1000 OTACOK STALE VIETE CHLAPI PORADIT AKO POSTUPOVAT
Listopad 26, 200915 r Autor NORMALNE MAJU 2,0TDI 800-850 OTACOK TAK TO MAJU OSTATNY CO MAJU 2,0 LITRE AJ 1,9 ASI JE TO SOFTVEROVA CHYBA LEBO SKODOVKA LEN TAPA CO STYM A NEVIE DAT JASNU ODPOVED PODLA MNA S TYM FILTROM TO ASI NEJAK NEZVLADAJU A EXPERIMENTUJU S OTACKAMI
Listopad 26, 200915 r Ake otacky bi si tam chcel mat na volnobehu??? 300 otaciek???? :smich: Si niejaky husty,ze ? Ked mu nevies normalne odpovedat, tak radsej nic nepis
Listopad 28, 200915 r Měl sem tu samou zavadu a delal to alternátor..normálně má mít 140A a můj měl o dost mín,jedotka rozpodná,že nedává kolik má a navíší ti otáčky,vyměn alternátor a bude to OK
Prosinec 1, 200915 r Autor DIKY ZA RADU V SERVISU SKODA SOM TO RIESIL A ELEKTRIKAR TO ROZPOZNAL HNED ALE DOBIJAL ALE SLABO PO JAZDE CCA 250 KM SA BATERKA VYBYLA TAK SA POTVRDILA JEHO TEORIA A UZ POTVRDILA +KTOMU SME MALI STASTIE ZE SME TO SKUSALI VECER A VSIMLI SME SI ZE NIECO ISKRI NAD STARTEROM A VO VYROBE NEDOTIAHLI KONTAKT NAD STARTEROM A TO PRAVDEPODOBNE POSKODILO ALTERNATOR A INE CHYBY V ELEKTRIKE A AUTO ZVYSENIM OTACOK SA SNAZILO DOBYT BATERIU
Prosinec 1, 200915 r To je hustý.... Nový auto a takové problémy?! Vždyť všude mají utahovačky s definovaným Mk! Holota linkařská!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.