Sejis Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 díky Ríšo,mám malé videjko ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 parádní fotky i komentář fakt jsem si to užil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 jo bylo to važně povedené odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 dík kluci i já jsem si to užil,jak jsem psal,příjemné odreagování v předvánočním shonu.určitě bych to ještě zopakoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Tak pánové, po debatě s pár lidma by bylo dobré udělat zase malý minisraz na motokárách v Radotíně! Tak kdo má zájem hoďte sem návrh termínu a budeme o tom debatovat. Každý kdo byl před vánocemi tak může jen potvrdit, že se akce povedla! Mě ty akce s Vámi chybí! Každý ví koho mám na mysli!!! TVRDÉ JÁTRO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Do toho jdu...termínu se přizpůsobim... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 čůůs kocouři,jel bych taky,co nadhodit nejaky datum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke666brouk Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Tak nahoď rybáři!!!Třeba chytneš Žraloka :p :p :p :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 nápad dobrý,vím o čem je řeč ale nevím ted v sezoně kde mi hlava stojí......pokud nemám o víkendech asistence,tak se věnuji rodině,nevím,nevím,ale po sezoně tuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.