Hanz1 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Nevíte někdo jak se demontuje autorádio melody a přihrádka pod ním??? Vím, že na to jsou nějaké packy, které bohužel nemám a stejně nevím kde přesně s nimi zapáčit. Díkes za odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 najprv zacni radiom konkretne to tvoje drzi na dvoch sroboch ktore su pod plastovymi krytkami v hornych rohoch radia a licuju s celom radia tie vyberes podpacenim najlepsie ihlou. Su tam hviezdicove sroby chce to origo srobovak lebo nadstavec s hex kitom sa tam nemesti. Vysrobuj tie dva sroby a radio si trosku povytiahni asi 1 alebo 2mm. Potom pokracuj s plastovym ramikom okolo radia a klimy najlepsie bude ked zacnes od popolnika na hrane ide to bez nejakych nastrojov staci ktomu tenky srobovak s ktorym iba podpacujes plastove zapadky na bokoch su 2 na pravej a dva na lavej a tie vrchne tych je asi 5 na tie si daj bacha tam treba baterku a radia treba povytiahnut kolko ide uz som to robil asi 5x ale po pamati to nedokazem stale. No a ramik mas dole. Kastlik iba vyberies ten je iba nasunuty. Konektory z radia vyberies tak ze je tam tak akoby plastova zapadka ktoru vytlacis dohora, antenu zatlacis na konektore a jeto. Ja som daval uz aj STREAM a teraz mam AUDIENCE. Musis si kupit za cca 40centov dva pliesky a dva sroby maju ich v Skodovke zober so sebou srob co ti ostane po demonztazi radia a jeden pliesok do ktoreho sa ten srob zarezava. Pokial davas AUDIENCE nezabudnni antenu pripojit na ten hnedy privod nie na biely ! Hnedy privod orezes t.j. jeden vycnelok aby vyzeral ako ten biely. A mas to. Nahodis konektor natukas kod sipkami co bol k radiu das SCAN a pocuvas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz1 Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 najprv zacni radiom konkretne to tvoje drzi na dvoch sroboch ktore su pod plastovymi krytkami v hornych rohoch radia a licuju s celom radia tie vyberes podpacenim najlepsie ihlou. Su tam hviezdicove sroby chce to origo srobovak lebo nadstavec s hex kitom sa tam nemesti. Vysrobuj tie dva sroby a radio si trosku povytiahni asi 1 alebo 2mm. Potom pokracuj s plastovym ramikom okolo radia a klimy najlepsie bude ked zacnes od popolnika na hrane ide to bez nejakych nastrojov staci ktomu tenky srobovak s ktorym iba podpacujes plastove zapadky na bokoch su 2 na pravej a dva na lavej a tie vrchne tych je asi 5 na tie si daj bacha tam treba baterku a radia treba povytiahnut kolko ide uz som to robil asi 5x ale po pamati to nedokazem stale. No a ramik mas dole.Kastlik iba vyberies ten je iba nasunuty. Konektory z radia vyberies tak ze je tam tak akoby plastova zapadka ktoru vytlacis dohora, antenu zatlacis na konektore a jeto. Ja som daval uz aj STREAM a teraz mam AUDIENCE. Musis si kupit za cca 40centov dva pliesky a dva sroby maju ich v Skodovke zober so sebou srob co ti ostane po demonztazi radia a jeden pliesok do ktoreho sa ten srob zarezava. Pokial davas AUDIENCE nezabudnni antenu pripojit na ten hnedy privod nie na biely ! Hnedy privod orezes t.j. jeden vycnelok aby vyzeral ako ten biely. A mas to. Nahodis konektor natukas kod sipkami co bol k radiu das SCAN a pocuvas. díky mnohokrát, podle tvého popisu bych to měl v pohodě zvládnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) nemas zac poviem pravdu ze som sa do toho pustil prvykrat bez akejkolvek skusenosti trvalo mi to pol dna a ani ma nenapadlo pozret net. Toto forum som nasiel az vtedy ked mi audience nechcel ladit stanice :-) a nastastie to tu bolo popisane s tou antenou a upravou konekora takze nemal som to rozobrane 1x ale dnes to v pohode zmaknem do 10 minut vymenit. Staci sa s tym hrat a kutit :-) Raz po kupe auta asi mesiac mi zacal svietit check ta oranzova kontrolka. Bol som v skodovke dali to na pocitac a vyhodilo im sporadicku chybu nejakeho spetneho ventilu vyfukovych plynov a ze si mam pripravit 200€ na diel+robota ked sa mi to objavi znova tak mi chybu vymazali a siel som prec. Samozrejme asi po 100km zacala svietit znova ale to som uz mal peniaze na ze to idem spravit ale u znameho. No ten dal dole ten plastovy kryt motora a co nevidi jedna tlakova hadicka ktora vedie k tej "ciernej skrinke" bola roztrhnuta. Hadicku vymenil a bolo po chybe a kontrolka bez zasahu diagnostiky po nastartovani zhasla :-) no a po tej dobrej sprave som mu chcel nechat zarobit tak som u neho kupil najvacsiu baterku aka sa mi tam vosla (okolo 80Ah) lebo tam bola povodna od vyroby AKUMA okolo 60Ah a origos zhavice mi este vymenil ze ma dobru cenu na ne. Povedal ze mu mam dat 100€ a spokojny som od neho isiel. Po tej prihode s tou hadickou mam nebehanych cca 6000km a vsetko OK. Niekedy nad tym uvazujem ako by spraval servis ci by mi vymenili len hadicku alebo aj ten ventil :-) Este spomeniem ze ked som mal auto novo kupene a nebyt tohto fora tak mi doteraz vrzga okno pri stahovani som fajciar a dost mi to vadilo hlavne vlete ked som ho maval dole a ked som prisiel do firmy okna pootvarane na firme a vsetci sa pozerali aky verkel to prisiel :-) Ten trik s WD40 je uplne perfektny vlastne ako vsetky triky ktore su tu takze je to tu ako PRIRUCKA USETRI alebo UROB SI SAM :-) Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Vladimír1977 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martasjirak Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 (editace) Ahoj nevíš jak demontovat http://www.skoda-aut...fc%3d0000000062 z Fabia comby 2006, fábku mám porpvé v životě doma a byla tam základní výbava tak si chci dát repro aj do zádu díky za pomoc, myslim, že to nebude zas až tak velký rozdíl od octavie . Zbytek jsem tu už našel Sice nemám moc zkušeností, ale s drobnýma radama to zmáknu Editováno: 12. Červenec 2010, autor: Martasjirak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.