ludevik Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mam trosku skrabnute elektrony,vie mi niekto poradit,co s tym?Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mam trosku skrabnute elektrony,vie mi niekto poradit,co s tym?Dikes No co otryskat a znovu nastříkat. Co jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mam trosku skrabnute elektrony,vie mi niekto poradit,co s tym?Dikes No co otryskat a znovu nastříkat. Co jinýho Cim to nastriekat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 kdyby jsi chtěl tu tmavě stříbrnou, jakou dělá Stilauto, tak stačí objednat barvu 400 ml za 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 kdyby jsi chtěl tu tmavě stříbrnou, jakou dělá Stilauto, tak stačí objednat barvu 400 ml za 500 Kč. No mam kola RONAL-tie tmavsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A jaký rozměr? Hoď sem foto, plz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A jaký rozměr? Hoď sem foto, plz... Zajtra idem dom,tak dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 A jaký rozměr? Hoď sem foto, plz... Zajtra idem dom,tak dam Ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.