VSemi Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 zdravím.... nemate tohle nedko??? http://www.tuningshop.cz/svetelny-program/stroboskop-12v-2/ kde to mate umistene?premyslim ze bych to nabastlil do blinkru az nemusim hrabat prednich lamp.... jak ste to tam umistili? zapojeni?? diky moocza radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapka Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 a vyznam tehle veci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 hele drive sem mel strobo od TYPE R stoji nyni 1000 a tam to bylo super jen to flakalo bat. tes sem je chtel dat do octy a zjistil sem ze je RJ v riti. tak sem na aukru vyaukroval novy ale jeste sem je tam nedal. jinak do ted sem mel v blinkrech takovy sracky jako mas ty a je to na nic. 1. malo blikaji 2. maji kratky kabel takze tu jednotku musis nechat nekde v motoru a z kabiny vytahnout napajeni... 3. dys to das do blinkru tak jako ja ze sem vyndal patici, strcil tam vybojku tak patici uz nevratis poradne zpatky bude ti drzet jen na 2 packach za 3 a pak tam jde vlhkost. 4. od tech vybojek sem mi pokurvili zarovky. janak ty kvalitni sou tyhle: http://www.tuningshop.cz/svetelny-program/...le-profesional/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) no..ja jeste nekoupil zadny..ale premyslel sem nad nima....ale mas pravdu...asi pujdu do tech lepsich.....jen nevim jak to zapojit...premyslel sem udelat diku do blinkru a tam to dat a obtahnout silikonem aby to bylo utesnene.....jen nevim jestli se to tam vejde..... odkud si tahl eletriku?mas to na nejaky spinač i interieru, budu to muset nejak vymyslet noo.... a nebo koupit nejake diodove za masku? Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nikdo nic??? kdo o jak mate zapojeny????a kam ste to narvali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zip.31 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nikdo nic??? kdo o jak mate zapojeny????a kam ste to narvali?? zdar, mám Type R ve světlech a jako fajnový je to.. ale nechal jsem to zapojit odborníky, bo sem si s tím nevěděl rady.. řídící jednotku mi čoupli pod volant do toho kastlíku a spínač mám mezi vyhříváním oken a sedadel.. nemám ani ESP ani ASR, takže tam bolo volné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 zdar, mám Type R ve světlech a jako fajnový je to.. ale nechal jsem to zapojit odborníky, bo sem si s tím nevěděl rady.. řídící jednotku mi čoupli pod volant do toho kastlíku a spínač mám mezi vyhříváním oken a sedadel.. nemám ani ESP ani ASR, takže tam bolo volné místo. A kdy topouštíš? Když jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.