vwberni Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 narazil jsem na problem predelani na o2 rs face a sice xenony maji jiny konektor je tam i vetsi pocet dratu resil jste to nekdo umite poradit ? jak kam co zapojit ? diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 uz se to tu resilo..... zapojuje se i naklapeni do stran, nova jednotka nivelace, myslim ze i natazeni canu do svetel... rolbar to delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Pravda ,je to přesně tak .........dělal to totiž mě .......nikdo jiný nebyl schopný to udělat než ROLBAŘ ......a už vůbec né sevisy ŠKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 odkud je ? kolik takova sranda stoji klidne i do sz , nemel jsem origo xenony stacilo by mi kdyby to zatim svitilo . jak ho tady vyhledam , jsem z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) Zdravim tak tuhle operaci mam již za sebou tak jestli chces vedet co a jak ,dej vedet.......neni to nic narocneho,budes potrebovat jednotku,kabelaz zustane původni od LWR do svetel jen se přebodnou pozice,jen napajeni jednotky natahnes z pojistkovky............no jak řikam dej vedet pokud chces... Editováno: 7. leden 2010, autor: Cjoctavian CUTACIA PREDCHADZAJUCEHO PRISPEVKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohous Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Ahoj mám stejný problem se zapojením xenonu do o2 face. Potřeboval bych s tím pomoct? Najde se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalmihulka Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 tak kdyby nekdo potreboval zapojit kompletni svetla na o2 face i v pripade predelani rs na face aby fungovalo denni sviceni jak ma presne podle originalu neni problem, zapojit to umim potrebnou jednotku mam skladem,delam to casto. staci zavolat a dohodnem se 724900053 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.