Publikováno Prosinec 16, 200915 r narazil jsem na problem predelani na o2 rs face a sice xenony maji jiny konektor je tam i vetsi pocet dratu resil jste to nekdo umite poradit ? jak kam co zapojit ? diky .
Prosinec 16, 200915 r uz se to tu resilo..... zapojuje se i naklapeni do stran, nova jednotka nivelace, myslim ze i natazeni canu do svetel... rolbar to delal
Prosinec 16, 200915 r Pravda ,je to přesně tak .........dělal to totiž mě .......nikdo jiný nebyl schopný to udělat než ROLBAŘ ......a už vůbec né sevisy ŠKODA.
Prosinec 17, 200915 r Autor odkud je ? kolik takova sranda stoji klidne i do sz , nemel jsem origo xenony stacilo by mi kdyby to zatim svitilo . jak ho tady vyhledam , jsem z prahy
Prosinec 27, 200915 r Zdravim tak tuhle operaci mam již za sebou tak jestli chces vedet co a jak ,dej vedet.......neni to nic narocneho,budes potrebovat jednotku,kabelaz zustane původni od LWR do svetel jen se přebodnou pozice,jen napajeni jednotky natahnes z pojistkovky............no jak řikam dej vedet pokud chces... Upraveno Leden 7, 201015 r od Cjoctavian CUTACIA PREDCHADZAJUCEHO PRISPEVKU
Leden 30, 201015 r Ahoj mám stejný problem se zapojením xenonu do o2 face. Potřeboval bych s tím pomoct? Najde se někdo?
Listopad 12, 201311 r tak kdyby nekdo potreboval zapojit kompletni svetla na o2 face i v pripade predelani rs na face aby fungovalo denni sviceni jak ma presne podle originalu neni problem, zapojit to umim potrebnou jednotku mam skladem,delam to casto. staci zavolat a dohodnem se 724900053
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.