Zlejšek Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Zdarec všem, vždy když se výrazně ochladí, stává se mi, že se při prudším pohybu zablokuje bezpečnostní pás u řidiče a nějakou dobu zůstane zaseklý. Obvykle to během chvilky, než se auto vytopí na pokojovou teplotu povolí, ale včera se zasekl opravdu poctivě v poloze, že nejde používat a nedaří se mi ho odblokovat. Neznáte někdo nějaký fígl jak na to? Předem dík za veškeré odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 dát nový pás, nebo z vrakoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 ahoj, take se mi toto stalo asi pred dvema tydny, ale odpovedel sis vicemene sam: staci vytopit auto a pas se po chvilce uvolni, ted uz si pas pres sebe natahuji opatrne a pomalu a nezasekava se vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarro Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Mne sa tiež zasekával pás, ale nebolo to podľa teploty. Keď som ho prudšie vytiahol, tak sa vtedy blokol. Prišiel som na to, že ho odblokujem silnejším pohybom , ako keď ho vysúvam, ťahám k sebe...povolil vždy.... Ale dovtedy som sa s ním dosť potrápil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedas.urbi Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Mě se to stává taky. A i když je pořádně vytopený auto, tak to nepomůže. Někdy se mi zasekne jenom na pár minut, ale asi dvakrát jsem ho měl zaseklej skoro týden. Taky se snažim připoutávat pomalu a když se zasekne, tak zase po nějaký době se zase povolí - musí se čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Občas se mi to stane také, a zjistil jsem, že nejlepší je poklepová masáž. To znamená že asi ve výšce odvíječe pásu do toho dám ránu a ono to většinou povolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.