Mopachi Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) Čau lidi prosim o radu deska se me rozsviili po nastartovani abs a asr a porad sviti!Byl jsem na Vagu a napsalo mě to prave předni kolo snimac otacek-neco s elektrickym obvodem-sporadicky.Chybu jsem vymazal a naskocilo to po dalsim startu a zase sviti.Nemate s tim nekdo zkusenost?Nemuze to byt jen spinave/ted bylo te brecky soli snehu/ nebo nejak povyskocene?Nebo odeslo cidlo?Diky za kazdou radu. Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: Mopachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Odpoj konektor od čidla na kole a změř odpor čidla, měl by být kolem 1,2 Kohm, bude-li 0 nebo nekonečno je mrtvé ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Problém vyřešen, čidlo odpojeno vyčištěno vymazaní závady přes vag a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.