Benik1 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 (editace) Čauky muj problém, když jedu třeba na čtyrku sešlápnu to tak mi na 4100ot/min vypadne turbo dám pětku a turbo znová táhne ale zas jen do těch 4100ot/min. Bylo mě doporučeno vyměnit váhu vzduchu,protože asi udává nesmysli, na vagu to ukazuje chybu 00575 tak jsme si pujčil od kámoše má stejná motor a rok výroby turbo začlo vypadávat až na 5000ot/min. Jinak ma golfu mám nově repasované turbo,nové svíčky,N75,palivový filtr, vzduchový filtr mám vložku Grenn a do boxu navedenou trubku z poza spodní bříšky. Taak se chci zeptat jestli jste se stím už někdy setkal a popřípadě jak jste to řešili. Děkuji moc za odpověď Editováno: 10. leden 2010, autor: Benik1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 ja mel nekolik hadic od odvetrani klikovky a vika deravych. navic jeste byla hadice ovladani obtoku praskla. To hodne pomohlo a navic jsem dal o stupen studenejsi svicky s medi a pak to uplne zmizelo. mam AGU 99 chipnuty od sportmotor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.