miksajz Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Dobrý den Začínám s vestavbou audia do octI sedan. Prosím o radu jaké mám dát repro do předních dveří. líbí se mi: Pioneer TS-G171 C nebo TS-1785 Blaupunkt GTc 662 Alpine SXE 1750 S Jaké byste mi prosím doporučili? Poslouchám hlavně POP a mam rád hluboké a syté basy. Měl jsem A6 s muzikou BOSE a něco s podobným výkonem by mi stačilo i v mém novém autě:-). Děkuji předem za všechny názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 ...tak s Bose se bude jen těžko něco rovnat...a na styl co budeš poslouchat z těchto repro nic... ...budeš muset přikročit i k dalšímu důležitému bodu a tím je tlumení dveří.Kvalitní instalace reproduktorů je hlavním předpokladem dobrého zvukového projevu v celém pásmů kmitočtů a to hlavně v nízkých. Jde i o zdroj signálu...záleží jaké máš rádio?V podobné cenové relaci by to mohly být tyto... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...Renegade-RX6-2C ...za dobrou cenu získáš solidní basový základ...dále pak... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz.../0/5/73-DLS-B6A http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...17-Hertz-ESK165 ...u všech je možné připojení pouze na autorádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miksajz Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Ty repra Renegade RX6.2C jsou hodně podobné Autotek A6.2C. Mají stejné parametry? ? ? Rádio mam BLAUPUNKT SAN DIEGO MP27, ale chci si pořídit něco s USB -Pioneer 2120UB. Bude to dobrá volba? Čím jde nejlevněji vytlumit dveře? Nestačil by natavitelný asfaltový pás používaný jako hydroizolace ve stavebnictví? nebo nějaký gumový nástřik? Omlouvám se za spoustu otázek, ale jsem naprostý začátečník. Co se týče SW, líbí se mi box z laminátu na míru do levé strany kufru. Bude to vhodná volba? SW chci pořizovat na jaře, tak mam teď hodně času na výběr vhodné sestavy a přípravu boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 já bych tam dal kulaté nebo oválné.. ty vole to je téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miksajz Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 já bych tam dal kulaté nebo oválné.. ty vole to je téma... komu říkáš vole ty hlupáčku ????????????????????? važ slova ...... Chci poradit... od toho tady to fórum je... Tak to nečti a neodpovídej, když to zatěžuje tvé zbytky mozkových závitů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) tak jo, jsem hlupacek... promin ze ti neporadim s tak tezkou otazkou jake tam dat reproduktory.. moc toho o tom nevim no...... reproduktory se tu resi poprve.. Editováno: 28. Prosinec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.