Publikováno Prosinec 28, 200915 r Cau, potrebuju laickou radu ohledne depozitu, resp, jeho prodlouzeni. Auto jsem nepouzival, tudiz jsem spz minuly rok v prosinci umistil na rok do depozitu. A nejak rychle to uteklo a mam posledni dva terminy, jak se v tomto roce dostat na dopravku. Ale problem je ze casove to asi nestihnu. Jak se to pote resi? je to problem? diky
Prosinec 28, 200915 r Autor jasne ale mam zaplaceno z minuleho roku pouze na rok. Proto jsem zalozil tohle tema, jestli bude problem kdyz se tam jiz do konce roku nedostanu a vyresim po roce novem?
Prosinec 28, 200915 r By mě tohle také zajímalo,já mám jedno auto v depozitu už tři roky a nějak si říkám že bych se tam asi měla jít kouknpout co s tím...
Prosinec 28, 200915 r no já jsem tam byl minulej rok a neříkal mi nic...mam to tam od roku 2001 ...řekl pouze to co jsem psal výše....správně bys to měla vyzvednout a znovu vložit do depositu...ale žádnej zákon ti to nepřikazuje, takže to tam mužeš mit aj 20let..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.