buck1 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Cau, potrebuju laickou radu ohledne depozitu, resp, jeho prodlouzeni. Auto jsem nepouzival, tudiz jsem spz minuly rok v prosinci umistil na rok do depozitu. A nejak rychle to uteklo a mam posledni dva terminy, jak se v tomto roce dostat na dopravku. Ale problem je ze casove to asi nestihnu. Jak se to pote resi? je to problem? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 depozit není ze zákona časově omezen můžeš to tam mt jak dlouho chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buck1 Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 jasne ale mam zaplaceno z minuleho roku pouze na rok. Proto jsem zalozil tohle tema, jestli bude problem kdyz se tam jiz do konce roku nedostanu a vyresim po roce novem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 myslim, že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 By mě tohle také zajímalo,já mám jedno auto v depozitu už tři roky a nějak si říkám že bych se tam asi měla jít kouknpout co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 no já jsem tam byl minulej rok a neříkal mi nic...mam to tam od roku 2001 ...řekl pouze to co jsem psal výše....správně bys to měla vyzvednout a znovu vložit do depositu...ale žádnej zákon ti to nepřikazuje, takže to tam mužeš mit aj 20let.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 http://www.rozhlas.cz/motozurnal/primalinka/_zprava/398341 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.