tukanisko Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Zdarec chlapi Mam Favorita 135 ,rv.1992,43kw Vcera jsem dojel a vše normálně fungovalo.Ráno jsem otočil klíčkem, a nerožla se žádná kontrolka ale nastartoval jsem,rozjel se světla svítí v pohodě ale neukazuje teplotu ani stav paliva.(tachometr a otackomer v pořádku) Tak jsem dojel na nejbližší křižovatku a zjistil že nejde ani levý ani pravý blinkr. Vrátil jsem se domů a auto skapalo...Potom už skapalo při každem nastartovani ale když jsem drzel na plyn tak motor funguje.Pak jsem prisel na to ze kdyz startuji, tak bliká kontrolka rucni brzdy(čidlo jsem odpojil už dávno).Poslední věc- když nastartuji tak naměřím na altíku 11Voltu ale když pořádně prošlápnu,má 14Voltu..A kontrolka dobíjení svíti furt..Auto stálo u pole(možná překousala mys nejake draty nevim) Pokud už se to někomu stalo nebo by věděl jak pomoct budu rád. Díky všem kdo přispěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Belan Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) Ak ti nefunguje ukazovatel nadrze, ani vody, tak je chyba v poistke. Preto ti to aj po nastartovani skape, lebo volnobezne elektromagneticka cievka nema elektriku. Vyskusaj este pozriet ukostrenie motora... Viac neviem.. Ale mne raz odisla poistka a tiez mi nesla ziadna kontrolka.. Vela zdaru.. Editováno: 4. leden 2010, autor: Adam Belan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tukanisko Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 takže jsem našel závadu ale byla to pjistková skřín, ten panel byl celý spálený ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurierxxx Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Mno pekne, kebyže maš riadiacu jednotku tak by som ti vedel poradiť ... to sa mi stalo na Fábii, ale tak zas mne blikali všetky kontrolky na palubnej doske... takže asiik taak .. ale skús prekontrolovať, všetky káble ku ktorým sa dostaneš, a tie čo idú k rozdelovaču, a do budíkov... určite tam bude len niekde skrat .. ale veľký problem je.. aby si to našiel .. a poistky maš všetky dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.