C.a.s.h.68 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Zdravím všechny , musím se s vámi podělit o jeden problém , který se mi stal včera při jízde. Jako vždy jsem auto před bárákem startnul , všechno bylo v pohodě . Jel jsem natankovat nechal rozvíceny světla a auto zamknul. při opětovném nastartování, mi už bylo divné , že nefunguje multifunkční volant ,ale nějak jsem to nevěnoval pozornost . Říkal jsem si , že na to juknu až dojedu dom. Ale postupně mě začala zlobit elektronika v autě , přestalo fungovat rádio, displej signalizoval , že jsou otevřené přední pravé dveře, přitom byly dobře zavřene, nefungovaly blinkry , prostě nic tak jak má. Při příjedzu domu a vypnutí světel stále svítila palubní deska , hučel ventilátor motoru a auto nešlo zamknout, prostě si dělalo co chtělo. Nic jiného mě nenapdlo a odpojil jsem baterii, říkal jsem si , že možná řídící jednotka dostane reset. Po opětovném zapnutí se to vzpamatovalo. Nevíte náhodou někdo co to mohlo způsobit , stalo se někomu už něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Může to způsobovat dost věcí. Třeba nakousané kabely v motorovém prostoru, vadný alternátor, slabá baterie ... Asi to bude nějaký pokles napětí. To pak jednotky dělají různé věci. Asi bude teď spousta závad na řídících jednotkách. Zajeď na VAG a nech si projet závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) JO máš pravdu, dneska jsem byl na diagnostice , řídící jednotka hlásila samé chyby v elektro systému , kompletně to vymazali .Zatím je to v poho , tak uvidíme. Ale říkali , že ty chyby se mohli způsobit jak jsem odpojil tru baterii . Neboť při zpětném nasunutí kontaktu to docela hezky zajiskřilo. Ale dík za radu . Editováno: 7. leden 2010, autor: Cjoctavian necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) Nesmysl to co popisuješ bych viděl na problém s gateway....odešla ti komunikace: infotainment(budíky) + komfort(climatronik - to tvoje roztočení ventilátorů + zamknutí auta). Tak bych počítal, že odchází gateway v lepším případě, v horším někam zateklo do kabelů a pouští to 12V do CANu. Editováno: 4. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C.a.s.h.68 Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) No nevím,mě se to zdálo taky trošku uvalené to co mi ti mechanici v té škodovce řekli, že to způsobilo odpojení baterie.Taky myslím, že spíš je někde překousaný kablík od krys, :-) No uvidím jak se to bude projevovat.Myslíš si ,že by během dvou let mohlo gateway odejít. To je dost krátka doba? Ale zas možná máš pravdu ,všechno je možné . Ale i přesto dikes..... Editováno: 7. leden 2010, autor: Cjoctavian necituj předchozí příspěvky. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.