Lukas_L Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Prosím o pomoc s nasledujúcim problémom. Na aute sú orig. xenóny. Po výmene komplet tlmičov si svetlá nevedia násjť správnu pozíciu, svietia buď príliš vysoko ,alebo nízko. Po ich zapnutí sa už nesamonivelizujú, ostanú v jednej polohe, neskôr počas jazdy kmitajú hore dole. Na diagnostike v značkovom servise nezistili žiadnu poruchu snímačov. Problém je podľa nich v neoriginálnych tlmičoch, že vraj auto inak sedí. Nezdá sa mi takéto vysvetlenie.Ďakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 v servisu neumí seštelovat světla podle regloskopu a provést základní nastavení nivelace? tak at vrátí hned licenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_L Vloženo 7. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Sú to xenónové svetlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 ano, já jsem taky myslel xenonová... ty se taky nastavujou ručně, pak se udělá základní nastavení diagnostikou.... jak píšu.. vrátit licenci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.