m1607 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) Ahojte začala mi blikať kontrolka žhavenia, v chybách je 19527 - odkalovaci filtr: prazdny , dočítal som sa že by sa mala doplniť alebo vymeniť nejakú prísadu, ktorá má nádržku vzadu pri rezerve. Čo je to za prísadu a akým spôsobom sa vymieňa. Niečo som našiel v ELSE ale tam je len popis ako to vmeniť za pomoci špec. náradia, no neviem čo to je za prísadu ? Dá sa to vôbec vymeniť alebo je potrebné ísť do servisu? Auto je SUPERB 1,9 PD 2007 Ďakujem Editováno: 13. leden 2010, autor: m1607 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Hm ci to nebude to aditivum pre DPF filter pevnych castic ak ho mas. Kolko km to ma nabehane ? Editováno: 18. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1607 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Ahoj áno už som zistil že to je to aditivum pre DPF filter, ide tam nejaká močovina, niečo podobné ako AD BLUE. Len zatiaľ som nezistil čo presne tam ide naliať a či si to tam dokážem aj sám doma naliať. Má to nabehané okolo 110 000 km. Viete niekto poradiť? Editováno: 18. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Vies co skus sa opytat na dieselpower.cz tam mas odpoved do hodinky, na tomto fore ako by zdochol pes. Editováno: 18. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1607 Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 (editace) Ďakujem za radu, ale odtiaľ prichádzam, ani tam mi nikto nevedel poradiť, možno skúsim ešte VW forum aj niektoré Passaty majú tento filter. Editováno: 18. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 zrovna včera sem to dělal v praci ale na citronu c5 tušim stejný jak fiat ulysse je to spec. kapalina na podporu hoření aby líp shořely saze v DPF tam se dávalo skoro 3l.to auto má na podvozku takovou bandasku a jak z ní jdou hadičky tak to mnělo spojku ta se rozpojila a u ty kapaliny byla hadičky s koncovkou do ty spojky a na druhý straně víčko to tam normálně vymačkáš v pohodě přes to.Ale musí se to smazat ještě přes diagnostiku.Vim že ten sráč z francie je něco jinýho než sup ale třeba ti to aspoň částečně pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ďakujem za radu, ale odtiaľ prichádzam, ani tam mi nikto nevedel poradiť, možno skúsim ešte VW forum aj niektoré Passaty majú tento filter. Jestli se nepletu tak to tady popisoval Clint.Psal něco o výměně té močoviny a částce kolem 6000kč v servise.Napiš mu SZ a uvidíš.Někde to tu na fóru je ale lehce jsem na to koukal a nenašel jsem to.Ale je to tu na sto procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.