Přejít na obsah

PavelSv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    196
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení PavelSv

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Teď jsem se vrátil z Lipska z autosalonu a byly na jednom stánku led dení světla zabudovaný přímo do spodních mřížek v nárazníku od Milotecu.
  2. Musíš nechat přeprogramovat jednotku protože ona vidí že přes váhu vzduchu jde moc vzduchu v okamžik kdy nemá jít.A hlásí chybu dělaj to auta většinou 2004-
  3. Nebylo by lepší k tomu něco dopsat ať to může někomu pomoct?
  4. Proč?Protože toto téma nemá v podstatě žádnej přínos.Pokud sem daš čtyři fotky z toho 2 jsou novej motor na jedne jsou součástky na zemi a na jedné rozmazané je asi náhon olejového čerpadla a neni k tomu žádnej text tak je to téma o ničem.Díky tomu že máš v podnadpise zmínku o mazání tak jsem si mohl domyslet, že ti motor přestal mazat a zadřel si.Tema by mělo smysl když bys napsal třeba něco ve smyslu mam supa 96kw rok ten a ten nalítaný tolik a tolik stalo se to a ono příznaky byly ty a ty tak si ostatní dejte pozor, nebo stalo se mi to a to čím to bylo? Jinak myslim že to Sejis může smazat pokud to nijak nedoplníš.
  5. Nějaká hlubší pointa pro založení tematu ?
  6. O teto problematice je toho tady dost Můžeš si koupit 3,5mm jack aux nebo v tme mají modul na karty a usb ten by asi jedinej mohl ukazovat názvy.
  7. http://www.cz.motofocus.eu/technika,5309,poskozeni-rozvodu-motoru-vw-audi-25-tdi-v6-.html Doporučuji si přečíst hlavně komentáře mechaniků dole hlavně uživatele Satas.Dle meho (rozvody 2.5 jsem dělal) a přepnout rozvody zde nemůžeš (max řemen pro čerpadlo ale to jseš lojza a neni tvůj problém tobě jde o hlavní řemen) protože mají tlumič kmitů který funguje jak napínák a napnutí si reguluje sám na teplotě atd.Zavěrem SKF nebrat mechanik s největší pravděpodobností za nic nemůže a jit je betelnně do kelly a pokud neuznají ty kladky tak jim reklamuj tlumič kmitů(napínák)
  8. Je to funkce Gala a vypnout jde a jde aji snížit rozdíl v hlasitosti že je to ve výsledku dosti komfortní.
  9. PavelSv

    2,5TDi

    Hoď kod teto chyby a ostatní chyby v řj motoru
  10. S velkou pravděpodobností máš zatuhlou regulaci na turbu Pokud chceš můžem to nalogovat.Ale zkus napřed jestli ti chodí regulace na turbu.
  11. Musíš dotáhnout do dveří 1 drát z A sloupku.Nic složitýho
  12. PavelSv

    Alternátor

    Vick:Neraduj se pouze vrtule jde líp sundat altík je na 2.5 hrozná drbačka.Na 1.9 30 minut komplet na pohodu 2.5 jsou aspoň 2-3 hodiny výměna Alpha:JJ povolíš a vrtulu sundáš a dáš si ju k chladiči a normálně vytáhneš ten šroub.Na co chceš dávat 140 A když máš nějakou SE vybavu tam ta 120 je dostačující.Pokud chceš tomu pomoct tak si sežeň Bosch protože Valeo je zmrd!!!A v odkaze je Polák.140A ti nepomůže protože otáčky zůstávaj stejný
  13. PavelSv

    Alternátor

    Libore: je rozdíl 1.9 a 2.5. na 2.5 to de o trochu lip . Zadio:Akorat profesionální oprava je rychlejší ,lacinější a míň pracná.A stěnu fakt sundávat nemusíš!
  14. PavelSv

    Alternátor

    Z druhé strany šroub nedáš pokud nepoužiješ zase nějakou typicky českou autokurvíci metodu.Asi si koukal hodně špatně jak do auta tak do příručky, nebo je chyba v příjmu a zpracování informací.Když použiji tvůj pojem viskošroub tak jeho hlava na imbus se nacházi v tělese držáku alternátoru a viskospojky v ose se středem viskospojky a zepředu na viskospojce máš klasickej 6ti hran
×
×
  • Vytvořit nový...