vick Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ahoj chlapi kolega mi nabízí za dobrou cenu tato rádia: Blaupunkt GMBH O2S Blaupunkt HMBH 815 Vše to je do dvojkových superbů a oktávek.Takže asi bez úspěchu abych to dokázal hodit do mazlíka že?Bez nějakých složitých předělávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Skoukni to u ochcávkařu ti napasovali do 1octy radio s touarega s dotykáčem a vše jim myslim jelo v pohodě.Co si tak pamatuju tak musel to radio trochu ořiznout ono mnělo dost materialu takže nebyl problém.Ale z 2 octy tam asi fakt nějak citlivě nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 to jsou všechno bezdotykače.Jsou celkem tři.Jeden je i s CD changerem.Cena tuším za jeden 7500kč,jeden kolem 13000 a ten poslední si nevzpomínám.Mám to na mailu.Kdyby někdo chtěl nějaké info tak klidně písněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 NJ jenže radio z octy 2 a supa prostě tento tvar tam nedaš moc lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 hledal jsem ty radia přes google a nenašel.. co to je zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 hledal jsem ty radia přes google a nenašel.. co to je zač? pošli mi mail a já ti to přepošlu i s odkazem.Jinak to neumím.Ani nevím odkud to je.Dává to se zárukou.Doufám že neudělali někoho nešťastným,ale to opravdu nevím.Kolega mi to jen přeposlal víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 milhausek@post.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 milhausek@post.cz máš to tam.Jsou to tři maily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Vito radsi kup nejakyho kenwooda nebo alpinu dneska uz maji vsechny variabilni podsvit a menu si myslim je graficky krasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 vždyt to jsou origo radia a navi určené pro auta s CAN 2.0, pro spravnou funkci by jsi musel koupit převodník a navic si myslím že by jsi to tam namontoval docela těžko.. jediné co jsem viděl je RNS510 určený pro Touareg - hranaty namontovaný v Superbu, to vypadalo docela dobře.. to muselo být super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Jak rikam nestoji to za to )) a ten can bude taky problem Vito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 can nebude problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Jak rikam nestoji to za to )) a ten can bude taky problem Vito Já chtěl jen vědět co to je zač.Ne že to mám v plánu koupit.poslal mi to tak jsem chtěl vědět o co jde víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 JJ ale je pravda ze to rns z tuarega je vyborny designem taky sme to vazovali ale kenwood z garminem je uzasnej si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 JJ ale je pravda ze to rns z tuarega je vyborny designem taky sme to vazovali ale kenwood z garminem je uzasnej si myslim A ten kenwood ti tam zapadl bez problémů? A to rns taky, nebo je potřeba nějaká úprava? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 kenwood je orig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Kenwood je autoradio vse ostatni je jen nahrazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.