plasmo Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Na VAG jsem se ještě nedíval, ale dělá mi to to samé, v noci vidím 20m před sebe a jsem rád a přitom světla pracují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 no právě a jakmile jede auto za mnou, tak mám před sebou svůj vlastní stín a vůbec nevidím... opravdu se s tím nedá jezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy81 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 A co zkusit poštělovat výšku svícení stavícíma šroubama co má každej světlomet včetně xenonů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Já si to nechal seřídit na STK a světla teď svítí moc dobře dokonce mi i výbojka co svítila žlutě už zase svítí bíle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) Chci se zeptat, dnes jsem měl světla dole a zjistil jsem že levé světlo tj. řidičovo má velký konektor který byl zapojen a nad ním je druhý konektor a ten byl odpojen. Může mi prosím někdo říci co je ten vrchní menší konektor? je pouze na levém xenonu. děkuji za info EDIT: tady je foto jedná se o ten vrchní konektor, měl jsem ho odpojen... Editováno: 17. Duben 2013, autor: Wojnar EDITUJ příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Znamená to že nemáš xenony origo, ale dodělávané a chybí ti tam nivelace Xenon:1. +12V - černo/bílá pojistka S22. K-vedení - šedo/bílá obě lampy (já zapojuji do ABS je tam taky)3. parkovačka - šedo/černá4. mlhovka - šedo/žlutá5. dálková - bílo/černá6. potkávací - žluto/černá7. zem - hnědá8. zem - hnědá9. ř.j. ABS - zeleno/bílá Mark 20 - T25a/12, Mark 60 - T43a/1010.---11.palubní přístroje - fialovo modrá (pokud nemáte jednotku na kontrolu světel tak nefunguje12.druhý světlomet,propojit obě lampy kablíkem na levém světle 4 pin. konektor (na čidla)1. +5V - černá2. zadní signál - modrá3. přední signál - červená4. zem - hnědásvítit budou i bez +12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Ach jo, tak ještě jednou.. mám origo xenony od výroby co to sjelo z linky na přední a zadní nápravě mám čidla, jen se ptám, zda v tom vrchním konektoru má něco být, jelikož jsem to včera měl dole a hned za lampou, byl volný NIKDE zapojení 4pinový konektor, ale to jsem včera v příspěvku psal.. No a právě do teď mi světla svítila do země a nic nebylo vidět a na VAG hlásilo chyby v čidlech předek a zadek... Takže to klidně mohlo být tím, že byli odpojeny? Editováno: 18. Duben 2013, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 jé, promin, jsem si nespojil předchozí příspěvky :-) ... no jsou to ty náklony, tak uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.