Březen 27, 201312 r Na VAG jsem se ještě nedíval, ale dělá mi to to samé, v noci vidím 20m před sebe a jsem rád a přitom světla pracují.
Březen 27, 201312 r no právě a jakmile jede auto za mnou, tak mám před sebou svůj vlastní stín a vůbec nevidím... opravdu se s tím nedá jezdit..
Duben 17, 201312 r A co zkusit poštělovat výšku svícení stavícíma šroubama co má každej světlomet včetně xenonů?
Duben 17, 201312 r Já si to nechal seřídit na STK a světla teď svítí moc dobře dokonce mi i výbojka co svítila žlutě už zase svítí bíle :-)
Duben 17, 201312 r Chci se zeptat, dnes jsem měl světla dole a zjistil jsem že levé světlo tj. řidičovo má velký konektor který byl zapojen a nad ním je druhý konektor a ten byl odpojen. Může mi prosím někdo říci co je ten vrchní menší konektor? je pouze na levém xenonu. děkuji za info EDIT: tady je foto jedná se o ten vrchní konektor, měl jsem ho odpojen... Upraveno Duben 17, 201312 r od Wojnar EDITUJ příspěvky!!
Duben 18, 201312 r Znamená to že nemáš xenony origo, ale dodělávané a chybí ti tam nivelace Xenon:1. +12V - černo/bílá pojistka S22. K-vedení - šedo/bílá obě lampy (já zapojuji do ABS je tam taky)3. parkovačka - šedo/černá4. mlhovka - šedo/žlutá5. dálková - bílo/černá6. potkávací - žluto/černá7. zem - hnědá8. zem - hnědá9. ř.j. ABS - zeleno/bílá Mark 20 - T25a/12, Mark 60 - T43a/1010.---11.palubní přístroje - fialovo modrá (pokud nemáte jednotku na kontrolu světel tak nefunguje12.druhý světlomet,propojit obě lampy kablíkem na levém světle 4 pin. konektor (na čidla)1. +5V - černá2. zadní signál - modrá3. přední signál - červená4. zem - hnědásvítit budou i bez +12V
Duben 18, 201312 r Ach jo, tak ještě jednou.. mám origo xenony od výroby co to sjelo z linky na přední a zadní nápravě mám čidla, jen se ptám, zda v tom vrchním konektoru má něco být, jelikož jsem to včera měl dole a hned za lampou, byl volný NIKDE zapojení 4pinový konektor, ale to jsem včera v příspěvku psal.. No a právě do teď mi světla svítila do země a nic nebylo vidět a na VAG hlásilo chyby v čidlech předek a zadek... Takže to klidně mohlo být tím, že byli odpojeny? Upraveno Duben 18, 201312 r od davcatuma
Duben 18, 201312 r jé, promin, jsem si nespojil předchozí příspěvky :-) ... no jsou to ty náklony, tak uvidíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.