Miles Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Čus, nechal jsem přezout na letní a dali mi na vyvážení klasické zinkové závaží, ale velikost jak olůvko na žraloka, v práci se mi smějí že jsem si měl nechat dát vyvažovací pásky ze vnitř kola, jaký je Váš názor , nechat to znova převážit, je fakt, že na mých tmavých chromech je to jak pěst na oko , ale někde jsem četl že se odlepují či co? Poradte please... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Ještě jsem neztratil ani jedno a to davám samolepící závaží i v zimě. Navíc si myslím,že krom toho,že je klasické závaží na liťáku nehezké taky to moc ráfku nesvědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 tak nevím v jakým pneuservise jsi byl...to musel být pěknej de...il, když ti na ALU kola dá narážečky. Mě se vždy ptají co tam chcu a těch pár korun mě nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Ještě jsem neztratil ani jedno a to davám samolepící závaží i v zimě.Navíc si myslím,že krom toho,že je klasické závaží na liťáku nehezké taky to moc ráfku nesvědčí. Na litaky se da jeste pouzit specielni narazeci primo na litaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Ještě jsem neztratil ani jedno a to davám samolepící závaží i v zimě.Navíc si myslím,že krom toho,že je klasické závaží na liťáku nehezké taky to moc ráfku nesvědčí. Na litaky se da jeste pouzit specielni narazeci primo na litaky Jo,to jsou asi ty co mají auta z výroby,ale stejně je to nehezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Díkes za odp. byl jsem v Barumu Prosecká P-8, nikdo se mně neptal, dali mi tam olůvka jako sviň a ještě mi chtěli naúčtovat plyn přitom to foukal vzduchem, asi blbej den otázka zda to nechat či někde převážit, vypadá to hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Počítej s tím, že ty lepený stojej o pár kaček víc!!!!!!!!! Samo, že to vypadá uplně jinak, mám je na Dezentech a držej jak přibitý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 tak jsem byl dneska vyměnit pneu a jsem nasranej jak sviňa. Jednak mi bylo řečeno, že ty lepící na Octavku nejdou dát, protože by dřely o třmeny a jednak jsem tam dostal běkný baga. Jen co jsem odjel, tak jsem to jel otestovat. No a hned jsem jel zpět do pneuservisu. Upadlo závaží z LP kola, lehce odřelo při odpadnutí disk. Vyvážili znovu. Jedu znova projet, O.K. Dojíždím domů a rána od PZ kola. Odpadlo vnitřní závaží. Jedu zpátky do pneuservisu, ale už maj zavřeno. Při tom zjišťuju, že opět odpadlo to co už jednou dávali znovu. Po něm zůstaly škrábance a důlky jak ho tam zaťukával. KURVÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No v úterý vyrazím z práce dřív a dám jim co proto a navalej tam ty lepený! Kurvit si disky nenechám. Zatím jsem je měl bez oděrky a teď toto. A ču*áka, kterej vymyslel ty zinkový bych s chutí pověsil za koule na najbližší sloup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Ještě jsem neztratil ani jedno a to davám samolepící závaží i v zimě.Navíc si myslím,že krom toho,že je klasické závaží na liťáku nehezké taky to moc ráfku nesvědčí. Na litaky se da jeste pouzit specielni narazeci primo na litaky Jo,to jsou asi ty co mají auta z výroby,ale stejně je to nehezké. Nebudu se prit, ale neni to jeste tak hrozny jak kdyz tam vidim klasiku co patri na plechace. Jinak uz davno jsem zjistil, ze pokud nemas znamy tak se u nas ani nevy.... Muj pneumatikar mi tam dava ty origo co jsou z vyroby, prevazuji jen pri vymene za zimni a naopak a jeste se me nestalo ze bych zavazi stratil PS: a cena je vice nez lidova, kor pro stale zakazniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louke Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 mám na litákách ty lepený a žádnej problém, akorát je dal před tím do mašiny umít a pak nalepil!jinak žádný zadrhávání nehrozí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Tak jsem tam v úterý dojel, věnoval se mi přímo majitel, kolem auta lítali 2 mechoši, dali tam lepený, hodně si s tím vyhráli a je to SUPER!!!!!!!!!!!!! Nenechte si od nikoho nakecat, že na Octavu lepený nejdou dát! Akorát nějak nechápali, proč mi tak odpadávaly ty klasický. Prej se jim to takhle ještě nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.