Publikováno Leden 22, 201015 r Hoj kluci, od středy jsem vstoupil do klubu příznivců značky Škoda. Jsme majitelem Roomstra, kterého jsem zakoupil od klubového kolegy "jendyT4", kterému tímto děkuji. Snad mě přijmete mezi sebe, a uvidíme se na nějakém tom srazíku.
Leden 22, 201015 r ave ja kamaráde :-) ještě to chce fotky a info o autě a tak, co ti budu povídat :-))
Leden 22, 201015 r Autor Ave kamarade, foto bude až na jaře.Dame to dohromady s tvoji Rozárkou a uvidíme co z toho vyjde.
Leden 25, 201015 r Autor JJ ale abych řekl pravdu,když jsem je potkával na silnici,moc do oka mi ta barva nešla. Ale teď? Už bych jinou nechtěl. Krááása.
Leden 26, 201015 r jj, my jak jsme šli do salůnu sepsat objednávku,tak jsme zase byli rozhodnuti pro stříbrnou a těsně před objednáním jsme to změnili na kapučíno
Leden 26, 201015 r Autor A byla to ta spravná volba. Gratulace I kdyz jsem si rikal zusta bych verny modry barve, ale ta svetla, se kterou vyjela Skodovka, ta je videt porad a klasicka modra zakladni se asi ani na R nedava.
Leden 27, 201015 r Nedávno byla vedle mě zaparkovaná FII combi modrá storm, tak jsem si říkal, že todle by pro mě byla barva, kterou bych zařadil na druhé místo:)
Leden 27, 201015 r Autor Koukam ze jsi taky lehce ulitnul na modrou barvu.Ne nadarmo se rika: "Modra je dobra" Ale na barvu to preci nejezdi...
Leden 27, 201015 r Autor No uvidime jak to bude po dennim 100km jezdeni. Spotreba z Prahy a pul hodinova jizda po Taborskych klickach mi konecna spotreba vysla na 6.5 litriku. Uvidime.Musim Myšku naucit asi jezdit. :-D Predchozi Mazlik byl tedy sakra zivjejsi, a myslim ze tech par kW navic nahralo takovou roli.
Leden 28, 201015 r tak máš poměrně málo najeto, takže by jsi jí ještě mohl naučit jezdit a hlavně neměl Mazlik stejný kw??? jen větší obsah?? a 3 valec?? a to je pěkný 6.5
Leden 28, 201015 r Autor Teda ted jsi Mazlika urazil klasicky 4 valce, byla to sice 1.5 a mela 66kW. Slabost byla ze to byl pouze 12 ventil,tak to kapanek vic zralo oleje a bylo to hlucnejsi.
Leden 28, 201015 r sorry kamaráde, už si to nějak nepamatuju :-) jediný co bych na Myšce změnil, je chrom maska a dal jí na černou, oukni do Fll a na piškotovu fábku, má to v černý a vypadá to fakt dobře
Leden 28, 201015 r Autor Ted me napada, kdyz vidim 1.5 66kW - nebyl to Nissan Almera? Ne ne Hyundai Accent
Leden 28, 201015 r Autor sorry kamaráde, už si to nějak nepamatuju :-)jediný co bych na Myšce změnil, je chrom maska a dal jí na černou, oukni do Fll a na piškotovu fábku, má to v černý a vypadá to fakt dobře Uvidime nejake zmeny asi prijdou, jen co se trosku financne vzpamatuji. A nesmi to byt mc velky zasahy aby si toho mlada moc nevsimla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.