Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak jsem nalepil samolepku klubu. B)

post-42952-1265032631_thumb.jpg

• Autor

A nebo spíše poslední, :D protože ta moje mamina nechce o stylingu slyšet ani slovo <_<

• Autor

No jo ale mama o tom ví houby. Nada to je stara tuningarka. V Mazliku si vsimla kazde nove veci.

Upraveno od omartinek

taky jsem měl na mysli Nadu, tak to musíš dělat, tak aby to nepoznala, nebo jí musíš tvrdit, že to tam už bylo :-))

• Autor

Uvidime neco vymyslime.

• Autor

Tak RS pedály na svém místě, tuningáři těšte se. Óňas se rozjiždí. :smich:

Upraveno od omartinek

• Autor

Smích? Přejde! :aggressive:lol

• Autor
nějaký novinky tuningáři :-))

Cekam na slibovany clony do oken,ktery jsi mel privezt a skutek utek. Jinak cekam na Doliho aby jsem udelali to kodovani. A pak se uvidi. Jo a přibyl mi vnitrni teplomer. Takovy obycejny ale hodi se tam. Foto kdyztak dodam.

• Autor

JJ když už tady bude a půjde to. Musím si ještě něco vymyslet, když ho tu budu mít, co by se dalo ještě přikódovat.

• 2 týdny později...
  • Autor

Kluci poraďte jak sundat origo držák telefonu? Je to BT HF sada takže když to vezmu ten držák je jenom na dobíjení telefonu. A adaptér stejně na můj telefon nedělají tak bych ho nejradši sundal ale nevím jak na něj. Poradí někdo?

post-42952-1266523132_thumb.jpg

Upraveno od omartinek

• 3 týdny později...

tak co jsem četl, tak facelift Fll/R bude mít malinko jinčí řadičku, která se už malinko víc zamlouvá než stávající a bude tam i chrom kroužek dole a hlavně bude celá černá i s návlekem, takže víš co bude novýho do Myšky???

• Autor

No nevim jelikoz Myska ma i pruduchy ve stribrny barve nechci tam rvat chrom. Necham to asi jak to je a koupim jeste ten kryt oklo radia aby byl ve stribrny. A nebo vsechno predelat do cerna jestli to delaji.Paklize budu mit vse do cerna, chrom tam samozrejme pujde. :-)

Upraveno od omartinek

• Autor

Já myslim že taky, proto kluci nemáte někdo nahodou černy pruduchy, kliky atd. ¨

Vyměním za střibrnou popř. koupím. :)

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak teď jsem si zapsal spotřebu a vyšlo mi 5,5l/100km. To je krásná práce. :palec2::)

jo a dneska jsem koupil vymezovací kroužky a zítra objednávám gumy :-))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.