Únor 2, 201015 r Autor A nebo spíše poslední, protože ta moje mamina nechce o stylingu slyšet ani slovo
Únor 2, 201015 r Autor No jo ale mama o tom ví houby. Nada to je stara tuningarka. V Mazliku si vsimla kazde nove veci. Upraveno Únor 2, 201015 r od omartinek
Únor 2, 201015 r taky jsem měl na mysli Nadu, tak to musíš dělat, tak aby to nepoznala, nebo jí musíš tvrdit, že to tam už bylo :-))
Únor 4, 201015 r Autor Tak RS pedály na svém místě, tuningáři těšte se. Óňas se rozjiždí. Upraveno Únor 4, 201015 r od omartinek
Únor 8, 201015 r Autor nějaký novinky tuningáři :-)) Cekam na slibovany clony do oken,ktery jsi mel privezt a skutek utek. Jinak cekam na Doliho aby jsem udelali to kodovani. A pak se uvidi. Jo a přibyl mi vnitrni teplomer. Takovy obycejny ale hodi se tam. Foto kdyztak dodam.
Únor 9, 201015 r Autor JJ když už tady bude a půjde to. Musím si ještě něco vymyslet, když ho tu budu mít, co by se dalo ještě přikódovat.
Únor 18, 201015 r Autor Kluci poraďte jak sundat origo držák telefonu? Je to BT HF sada takže když to vezmu ten držák je jenom na dobíjení telefonu. A adaptér stejně na můj telefon nedělají tak bych ho nejradši sundal ale nevím jak na něj. Poradí někdo? Upraveno Únor 18, 201015 r od omartinek
Březen 11, 201015 r tak co jsem četl, tak facelift Fll/R bude mít malinko jinčí řadičku, která se už malinko víc zamlouvá než stávající a bude tam i chrom kroužek dole a hlavně bude celá černá i s návlekem, takže víš co bude novýho do Myšky???
Březen 11, 201015 r Autor No nevim jelikoz Myska ma i pruduchy ve stribrny barve nechci tam rvat chrom. Necham to asi jak to je a koupim jeste ten kryt oklo radia aby byl ve stribrny. A nebo vsechno predelat do cerna jestli to delaji.Paklize budu mit vse do cerna, chrom tam samozrejme pujde. :-) Upraveno Březen 11, 201015 r od omartinek
Březen 12, 201015 r Autor Já myslim že taky, proto kluci nemáte někdo nahodou černy pruduchy, kliky atd. ¨ Vyměním za střibrnou popř. koupím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.