Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nějaký novinky tuningáři :-))

Cekam na slibovany clony do oken,ktery jsi mel privezt a skutek utek. Jinak cekam na Doliho aby jsem udelali to kodovani. A pak se uvidi. Jo a přibyl mi vnitrni teplomer. Takovy obycejny ale hodi se tam. Foto kdyztak dodam.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Kluci poraďte jak sundat origo držák telefonu? Je to BT HF sada takže když to vezmu ten držák je jenom na dobíjení telefonu. A adaptér stejně na můj telefon nedělají tak bych ho nejradši sundal ale nevím jak na něj. Poradí někdo?

post-42952-1266523132_thumb.jpg

Editováno: , autor: omartinek
  • o 3 týdny později...
Vloženo

tak co jsem četl, tak facelift Fll/R bude mít malinko jinčí řadičku, která se už malinko víc zamlouvá než stávající a bude tam i chrom kroužek dole a hlavně bude celá černá i s návlekem, takže víš co bude novýho do Myšky???

Vloženo (editace)

No nevim jelikoz Myska ma i pruduchy ve stribrny barve nechci tam rvat chrom. Necham to asi jak to je a koupim jeste ten kryt oklo radia aby byl ve stribrny. A nebo vsechno predelat do cerna jestli to delaji.Paklize budu mit vse do cerna, chrom tam samozrejme pujde. :-)

Editováno: , autor: omartinek
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...