Standis Vloženo 2. Únor 2010 Vloženo 2. Únor 2010 super, to je první správný krok ke styling tuningu :-)) Citovat
omartinek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Vloženo 2. Únor 2010 A nebo spíše poslední, protože ta moje mamina nechce o stylingu slyšet ani slovo Citovat
Standis Vloženo 2. Únor 2010 Vloženo 2. Únor 2010 nesmíš jí taky všechno říkat, podívej se na tatíka Citovat
omartinek Vloženo 2. Únor 2010 Autor Vloženo 2. Únor 2010 (editace) No jo ale mama o tom ví houby. Nada to je stara tuningarka. V Mazliku si vsimla kazde nove veci. Editováno: 2. Únor 2010, autor: omartinek Citovat
Standis Vloženo 2. Únor 2010 Vloženo 2. Únor 2010 taky jsem měl na mysli Nadu, tak to musíš dělat, tak aby to nepoznala, nebo jí musíš tvrdit, že to tam už bylo :-)) Citovat
omartinek Vloženo 4. Únor 2010 Autor Vloženo 4. Únor 2010 (editace) Tak RS pedály na svém místě, tuningáři těšte se. Óňas se rozjiždí. Editováno: 4. Únor 2010, autor: omartinek Citovat
omartinek Vloženo 8. Únor 2010 Autor Vloženo 8. Únor 2010 nějaký novinky tuningáři :-)) Cekam na slibovany clony do oken,ktery jsi mel privezt a skutek utek. Jinak cekam na Doliho aby jsem udelali to kodovani. A pak se uvidi. Jo a přibyl mi vnitrni teplomer. Takovy obycejny ale hodi se tam. Foto kdyztak dodam. Citovat
omartinek Vloženo 9. Únor 2010 Autor Vloženo 9. Únor 2010 JJ když už tady bude a půjde to. Musím si ještě něco vymyslet, když ho tu budu mít, co by se dalo ještě přikódovat. Citovat
omartinek Vloženo 18. Únor 2010 Autor Vloženo 18. Únor 2010 (editace) Kluci poraďte jak sundat origo držák telefonu? Je to BT HF sada takže když to vezmu ten držák je jenom na dobíjení telefonu. A adaptér stejně na můj telefon nedělají tak bych ho nejradši sundal ale nevím jak na něj. Poradí někdo? Editováno: 18. Únor 2010, autor: omartinek Citovat
Standis Vloženo 11. Březen 2010 Vloženo 11. Březen 2010 tak co jsem četl, tak facelift Fll/R bude mít malinko jinčí řadičku, která se už malinko víc zamlouvá než stávající a bude tam i chrom kroužek dole a hlavně bude celá černá i s návlekem, takže víš co bude novýho do Myšky??? Citovat
omartinek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Vloženo 11. Březen 2010 (editace) No nevim jelikoz Myska ma i pruduchy ve stribrny barve nechci tam rvat chrom. Necham to asi jak to je a koupim jeste ten kryt oklo radia aby byl ve stribrny. A nebo vsechno predelat do cerna jestli to delaji.Paklize budu mit vse do cerna, chrom tam samozrejme pujde. :-) Editováno: 11. Březen 2010, autor: omartinek Citovat
omartinek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Vloženo 12. Březen 2010 Já myslim že taky, proto kluci nemáte někdo nahodou černy pruduchy, kliky atd. ¨ Vyměním za střibrnou popř. koupím. Citovat
omartinek Vloženo 31. Březen 2010 Autor Vloženo 31. Březen 2010 Tak teď jsem si zapsal spotřebu a vyšlo mi 5,5l/100km. To je krásná práce. Citovat
Standis Vloženo 31. Březen 2010 Vloženo 31. Březen 2010 počkej, jen co v sobotu natankuju já. to budeš koukat na drát Citovat
Standis Vloženo 31. Březen 2010 Vloženo 31. Březen 2010 jo a dneska jsem koupil vymezovací kroužky a zítra objednávám gumy :-)) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.