Březen 31, 201015 r Autor počkej, jen co v sobotu natankuju já. to budeš koukat na drát to jsem zvedavy ty ale jezdis jen dalky,to neplati. ja jen 100km denne
Březen 31, 201015 r to jsem zvedavy ty ale jezdis jen dalky,to neplati. ja jen 100km denne to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký
Březen 31, 201015 r Autor to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký to by jsi zvladnul, pak jen prehodis srouby bez zvedani auta,to bude pijanko
Březen 31, 201015 r už se těším, kor když jsem ti posílal tu fotky, vypadají celkem pěkně na autě ( teda mě se líbí )
Duben 1, 201015 r dneska mi pošlou z Ronalu typový list ke kolům a s tím by už snad neměl být problém nechat je zapsat
Duben 6, 201015 r Autor Ale furt je tam na nadrzi min. 2x Praha-Bechyne a to ce do celkove spotreby zapise pekne. Ja sice jezdim denne, ale jedna cesta je 45km a to jsem rad, kdyz se na tech 45km dostanu na 5.5l/100km. Asi Myska hold moc zere.
Duben 7, 201015 r Autor Copak mám čas to umýt?Už mám teda přezuto,ale počkám na svatební fotečku,až bude Myška ozdobená.
Duben 7, 201015 r ty nemáš čas, jí věnovat pár minut na umytí??? co máš tak důležitého na práci?? :-))
Duben 7, 201015 r Autor To víš auto je od toho aby jezdilo, a ne stalo pred barakem cely tyden jako tobe. Já musím makat rukama, víš co to je? Upraveno Duben 7, 201015 r od omartinek
Duben 7, 201015 r takhle mi popraskal lak na nárazníku, jak jsem psal, ale přetřel jsem to lakem, aby se to aspoň víc netrhalo
Duben 8, 201015 r Autor takhle mi popraskal lak na nárazníku, jak jsem psal, ale přetřel jsem to lakem, aby se to aspoň víc netrhalo Já cekal nejake male bublinky,tohle je extrem. To je spatne udelany,to bych jim tam jel omlatit o hlavu. To byl pod barvou spatny zaklad. Upraveno Duben 8, 201015 r od omartinek
Duben 8, 201015 r to je dělaný bez papíru a ještě v Kadani. hlavně tomu pomohli kamínky a zima, zatím jsem to zatřel lakem a uvidím časem, jestli se to bude dál loupat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.