Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to jsem zvedavy

ty ale jezdis jen dalky,to neplati. ja jen 100km denne

to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp

já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký

Vloženo

to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp

já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký

to by jsi zvladnul, pak jen prehodis srouby bez zvedani auta,to bude pijanko

Vloženo

Ale furt je tam na nadrzi min. 2x Praha-Bechyne a to ce do celkove spotreby zapise pekne. Ja sice jezdim denne, ale jedna cesta je 45km a to jsem rad, kdyz se na tech 45km dostanu na 5.5l/100km. Asi Myska hold moc zere. ;)

Vloženo (editace)

To víš auto je od toho aby jezdilo, a ne stalo pred barakem cely tyden jako tobe. lol Já musím makat rukama, víš co to je?

Editováno: , autor: omartinek
Vloženo (editace)

takhle mi popraskal lak na nárazníku, jak jsem psal, ale přetřel jsem to lakem, aby se to aspoň víc netrhalo

Já cekal nejake male bublinky,tohle je extrem. To je spatne udelany,to bych jim tam jel omlatit o hlavu. To byl pod barvou spatny zaklad.

Editováno: , autor: omartinek
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...