Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

počkej, jen co v sobotu natankuju já. to budeš koukat na drát :smich:

to jsem zvedavy

ty ale jezdis jen dalky,to neplati. ja jen 100km denne

• Autor

pristi tyden prezouvam, prdim uz na to

to jsem zvedavy

ty ale jezdis jen dalky,to neplati. ja jen 100km denne

to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp

já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký

• Autor

to není pravda, taky si zajezdím po Praze a po Bechyni, takže jsme na tom skoro stejně, já max malinko líp

já přezuju taky příští týden, akorát je blby, že jsem nechal doma šrouby a budu muset použít ošklivý ze zimních a pak za 14 dní je vyměnit za hezký

to by jsi zvladnul, pak jen prehodis srouby bez zvedani auta,to bude pijanko

už se těším, kor když jsem ti posílal tu fotky, vypadají celkem pěkně na autě ( teda mě se líbí )

• Autor

Jsou pekny

dneska mi pošlou z Ronalu typový list ke kolům a s tím by už snad neměl být problém nechat je zapsat

• Autor

hm krasna prace, ty dalky jsou znat. :)

• Autor

Ale furt je tam na nadrzi min. 2x Praha-Bechyne a to ce do celkove spotreby zapise pekne. Ja sice jezdim denne, ale jedna cesta je 45km a to jsem rad, kdyz se na tech 45km dostanu na 5.5l/100km. Asi Myska hold moc zere. ;)

• Autor

Copak mám čas to umýt?Už mám teda přezuto,ale počkám na svatební fotečku,až bude Myška ozdobená. :palec2:

ty nemáš čas, jí věnovat pár minut na umytí??? co máš tak důležitého na práci?? :-))

• Autor

To víš auto je od toho aby jezdilo, a ne stalo pred barakem cely tyden jako tobe. lol Já musím makat rukama, víš co to je?

Upraveno od omartinek

takhle mi popraskal lak na nárazníku, jak jsem psal, ale přetřel jsem to lakem, aby se to aspoň víc netrhalo

post-8682-1270660887,7229_thumb.jpg

• Autor

takhle mi popraskal lak na nárazníku, jak jsem psal, ale přetřel jsem to lakem, aby se to aspoň víc netrhalo

Já cekal nejake male bublinky,tohle je extrem. To je spatne udelany,to bych jim tam jel omlatit o hlavu. To byl pod barvou spatny zaklad.

Upraveno od omartinek

to je dělaný bez papíru a ještě v Kadani. hlavně tomu pomohli kamínky a zima, zatím jsem to zatřel lakem a uvidím časem, jestli se to bude dál loupat

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak přikládám svou první fotku a hned svatební. :)

• Autor
kol5

post-42952-1271606598,6891_thumb.jpg

Upraveno od omartinek

• Autor

to jo, však jsem měl počasí objednaný dlouho. :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.