Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak pánové jen taková blbůstka.Zajímaloby mně kde byla u Vás v místě vašeho bydliště nebo zaměstnání v letošní zimě nejnižší teplota.

Začnu - Brněnská přehrada přístaviště 19,5 stupňů pod nulou. :help:

Kolín dnes -17°C (5:30)

Radim u Kolína dnes -21°C (5:45)

Tak u nás - Karlovarsko.....pouhých -17°C a to bylo okolo 1h ...teď je tu -14°C...takže relativně pohoda :)

Ostrava *23,5

okolí Pelhřimova -29°

velká Bíteě -24,5stC přes noc venku fabia 1,9 TDI ATD. Po 20 min oživování motoru umřela baterka :D

tak dneka v 8:45 hodin v Hrušovanech u Brna dle teploměru na autě -17stupňů, na baráku dokonce -19stupňů. když jsem vyjel na volné prostranství, tak auto ukazovalo -24 tupňů :ph34r:

musím říct, že auto překvapilo, mám ho dva měsíce a startuje na první nažhavení. ale už by se mohlo oteplit

velká Bíteě -24,5stC přes noc venku fabia 1,9 TDI ATD. Po 20 min oživování motoru umřela baterka :D

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

dnes rano bratislava -16°C

pánové nechci vás naštvat,ale dnes maledivy,město Male 29 stupínku,teplota moře 23 stupínku,holky na plaži v plavkách,nechce se mi domu... :p ale do 22.2. to tady vydržím.

Že se nestydíš :aggressive: Kdyby praotec Čech popošel ještě o pár kilometrů dále na jih, mohl jsem se taky válet na pláži s nějakým drinkem :palec2:

• Autor

Večer to odhažu,narovnám záda,ráno se probudím a zas kurva padá. Už mně to nebaví. :kuk:

pánové nechci vás naštvat,ale dnes maledivy,město Male 29 stupínku,teplota moře 23 stupínku,holky na plaži v plavkách,nechce se mi domu... :p ale do 22.2. to tady vydržím.

proč Ti nějak nevěřím :p

Večer to odhažu,narovnám záda,ráno se probudím a zas kurva padá. Už mně to nebaví. :kuk:

:palec2::palec2::palec2:

včera č.b. 05.10 - 16 v poho start

dnes stejný čas -5 a kydalo svinstvo

No právě!My už tady máme takový hromady sněhu že to není kam dávat. :feve: Prostě úplnej vopruz.Ještě to musíme vydržet,nic nenaděláme. ;) Jinak u nás-blanensko 27.1.-19,5st.celsia. :help:

• Autor

Kurnik dneska ráno zas -11, ale to včerejší sluníčko bylo super. :palec2:

Vyškovsko, nejnižší teplota co jsem viděl tak byla -19°C, dneska ráno -12°C. Už by se mohlo trošku oteplit kol11

dneska to bylo v celku v poho pouhých - 14 stupínku Mr. C na Vsetínsku

Upraveno od blizard

Tak u nás v 5:00 -8°C

Pobavil mě kolega, který bydlí asi 2km ode mě.

Naměřil 0°C. Asi má digitál a prostřední ledka mu praskla :smich:

• Autor

Možná má od -5 stupňů vyhřívaný teploměr. :feve:

Upraveno od OrOrO

• 1 měsíc později...
  • Autor

9.března Brněnská přehrada -9 stupňů. Jaro kde jsi,mně už ta zima nebaví.help.gif

Upraveno od OrOrO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.