Kademar Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Ahojte, rad by som vedel ci je to normalne alebo to robi len mne. Pri startovani ci uz v lete alebo v zime ked otocim klucom v spinacej skrinke tak mi motor naskoci az po 3 - 4 pretoceni. Neviem ci je to prevodovkou DSG alebo mam nejaky problem. Auto som kupoval ojazdene 83000 km r.2005. Bateria 1-rocna 74, nafta z OMW + aditiva VIF. Co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Chudaka trapis poriadne!!! Skus aspon trikrat nazhavit a bude to lepsie, ked uz nechces kupit nove zhavice . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Zdravim..měl jsem ten samý problém v létě ..Když jsem třeba nažhavil 5x, tak to chytlo normálně... Potom jsem bral asi 3 nádrže BENZINA VERVA DIESEL a start motoru byl hned druhej den ráno na škubnutí ... Tedka už VERVU neberu a pořád to startuje perfektně Tak za zkoušku to stojí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juryn1 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 dela ti to u tepleho motoru??????mne to delalo a vyresil to jeden kolega z techto stranek za 3litry..ted chyta uz rok na drc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 dela ti to u tepleho motoru??????mne to delalo a vyresil to jeden kolega z techto stranek za 3litry..ted chyta uz rok na drc studeny toci 3x a teply dlhsie, tankujem OMW + aditiva VIF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.