Kademar Vloženo 29. leden 2010 Vloženo 29. leden 2010 Ahojte, rad by som vedel ci je to normalne alebo to robi len mne. Pri startovani ci uz v lete alebo v zime ked otocim klucom v spinacej skrinke tak mi motor naskoci az po 3 - 4 pretoceni. Neviem ci je to prevodovkou DSG alebo mam nejaky problem. Auto som kupoval ojazdene 83000 km r.2005. Bateria 1-rocna 74, nafta z OMW + aditiva VIF. Co to moze byt? Citovat
Alwe Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 Chudaka trapis poriadne!!! Skus aspon trikrat nazhavit a bude to lepsie, ked uz nechces kupit nove zhavice . Citovat
RemyZero Vloženo 30. leden 2010 Vloženo 30. leden 2010 Zdravim..měl jsem ten samý problém v létě ..Když jsem třeba nažhavil 5x, tak to chytlo normálně... Potom jsem bral asi 3 nádrže BENZINA VERVA DIESEL a start motoru byl hned druhej den ráno na škubnutí ... Tedka už VERVU neberu a pořád to startuje perfektně Tak za zkoušku to stojí ... Citovat
juryn1 Vloženo 17. Květen 2010 Vloženo 17. Květen 2010 dela ti to u tepleho motoru??????mne to delalo a vyresil to jeden kolega z techto stranek za 3litry..ted chyta uz rok na drc Citovat
Kademar Vloženo 18. Květen 2010 Autor Vloženo 18. Květen 2010 dela ti to u tepleho motoru??????mne to delalo a vyresil to jeden kolega z techto stranek za 3litry..ted chyta uz rok na drc studeny toci 3x a teply dlhsie, tankujem OMW + aditiva VIF Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.