Romec Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Zdravím Vás, chci se dotázat, zda existuje schéma umístění pojistek v závislosti na funkčnosti. Procházel jsem rozmístění dle manuálu a připadá mi, že to nesouhlasís reálem. Také mi připadá, že nesouhlasí štítek se symboly, který je umístěn v "pojistkovém" prostoru s "manuálovým" schématem. Uvedu to na příkladu - mám dešťový senzor, který mi nefungoval - dle fora jsem zjistil, že může být chyba v pojistce na pozici č.17 - dle manuálu je toto místo neobsazené, avšak po přidání pojistky na tuto pozici mi senzor již funguje. Dalším příkladem bylo to, že mi nefungovalo při zařazení zpátečky automatické sepnutí parkovacích čidel - v manuálu jsem tuto pozici nevyčetl, ale zkoušením jsem ji nakonec našel - avšak dle manuálu byla tato pozice určena pro úplně jinou funkci. Vlastním dílenskou příručku pro OII, ale schémata jsem tam nikde neviděl nebo možná přehlédl. Můžete mi popř. poradit, v které sekci dílenské příručky toto schéma najdu? Díky Romec Editováno: 1. Únor 2010, autor: Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.