Octavka TDI Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ...objednal jsem si Carbonové obložení sted.konzoly kolem radia a klima od Milotecu a mračítka. Máte s tím někdo zkušenosti a vypadá to dobře v interiéru Octy? Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 No po mé zkušenosti už by jsem si to do auta nedal! I přez mnohonásobné odmaštění a lepení při teplotě cca 30 st.se to stále odlupovalo.Nakonec jsem to sundal a stříknul tyto díly do černé metal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 OK, ale zde se nejedná o nalepení, ale celý díl...aspoň doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak to snad bude dobré u mě se jednalo o polep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 já mám jenom venkovní karbon a zatím to drží /cca rok/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 5. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 ..no, tak jsem to nevzal, a objednám si raději origo RS vnitřek. Díky za pomoc s rozhodnutím.¨ Těším se na víkend........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.