Octavka TDI Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 ...objednal jsem si Carbonové obložení sted.konzoly kolem radia a klima od Milotecu a mračítka. Máte s tím někdo zkušenosti a vypadá to dobře v interiéru Octy? Děkuji za info Citovat
Mike 53 Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 No po mé zkušenosti už by jsem si to do auta nedal! I přez mnohonásobné odmaštění a lepení při teplotě cca 30 st.se to stále odlupovalo.Nakonec jsem to sundal a stříknul tyto díly do černé metal. Citovat
Octavka TDI Vloženo 4. Květen 2006 Autor Vloženo 4. Květen 2006 OK, ale zde se nejedná o nalepení, ale celý díl...aspoň doufám. Citovat
Mike 53 Vloženo 4. Květen 2006 Vloženo 4. Květen 2006 Tak to snad bude dobré u mě se jednalo o polep. Citovat
Semi 108 Vloženo 5. Květen 2006 Vloženo 5. Květen 2006 já mám jenom venkovní karbon a zatím to drží /cca rok/ Citovat
Octavka TDI Vloženo 5. Květen 2006 Autor Vloženo 5. Květen 2006 ..no, tak jsem to nevzal, a objednám si raději origo RS vnitřek. Díky za pomoc s rozhodnutím.¨ Těším se na víkend........ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.