maweryk Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Zdravim, vopred sa ospravedlnujem, ak sa to tu uz riesilo, ale nenasiel som to. Vzdy sa to tykalo centralu s dialkovym ovladanim. Takze k problemu. Pri zamknuti dveri mi central zamkne vsetky dvere okrem lavych zadnych. Pri zatvarani sa cuplik zasunie do dveri, ale okamzite na to sa aj vysunie. Najprv to robilo iba niekedy, teraz uz zadne dvere klucom nezavrem. Este raz sa ospravedlnujem, ak som to tu prehliadol. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 To je uplne jedno ci dialkove alebo klucom. Ty klucom spinas aj tak mikrospinace v zamku a zakazdym sa dvere zamknu elektricky. Mne najprv blblo dialkovym,neskor ani klucom nezamklo. Rozobrat zamok,kontrola studenych spojov,kable polamane... atd. klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) ahojte mam problem :otrhlo sa mi lanko lavych pred.{soferovych} dveri,tak som ho vymenil. Neodpajal som ziadny kabel a na druhy den som zistil ,ze sa central zblaznil. Vsetko ide ok okrem :spolujazcove dvere idu opacne. Zamknem auto a spolujazcove sa odomknu, odomknem auto vsetko ok a spolujazcove sa zamknu. A ked zamknem z vnutra tak ani soferove sa nezamknu. Su kazde dvere ovladane zvlast? Som z toho vedla spolujazcove funguju ,ale na opak. Co s tym? Editováno: 24. Únor 2010, autor: pufik18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) PUFIK: HLADAJ TEM TU MAS DOST!!! LINK: http://forum.skodaho...ykani-u-ridice/ Editováno: 24. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 PUFIK: HLADAJ TEM TU MAS DOST!!! LINK: http://forum.skodaho...ykani-u-ridice/ DAKUJEM TI PEKNE ale vsade pisu,ze im to vypadava alebo zle funguje. No ale mne to ide aj odomknut aj zamknut ,len spolujazcove naopak ,a nic som neodpajal. Citam tu uz 3 h. a nic som tu take nenasiel ,tak preto pisem. Ked nieco nejde tak pochopim,ale ono ide ,len naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.