ghoust Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) Dnes rano v 4:55 mi nejaky hajzl ukradl vsechny mrizky z narazniku. Kdyby jste narazili ze je nekdo prodava prosim dejte mi echo. Poznavaci znameni: mrizky do O1RS narazniku v krajnich jsou zabudovane LED denni svetla. vetsi obrazek vetsi foto Editováno: 15. Únor 2010, autor: ghoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Příteli okřídleného šípu, to se stalo i mojí osobě, jen mi ty plasty tam nechali.Vydržely mi na autě čtyři měsíce a šest dní. Jsme to najivové. Od té doby jsem se poučil. Světla jsem si koupil nová a tentokráte tam nejsou na pevno, ale odnímatelná - větší magnet a konektory na el. vedení. Montáž a demontáž cca 15. sekund a odcházejí se mnou domů. Denní svícení se tu také řešilo a řešil se fenomén mizení těchto doplňkových světel. Padaly i názory, jak je to nekomfortní to pořád sundávat a opětovně instalovat.Ano je to tak,ale je to radost je tam pořád mít. Za tu trochu námahy mi to stojí. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.