Publikováno Květen 6, 200619 r Panove, v pondeli 8.5. budou na Nove davat film Tri uprchlici. Cas zacatku je 22:35. Nemam doma bohuzel zprovoznenou TV kartu v PC. Nemam kabel pres zed A videorekorder ani DVD rekorder nemam. Nenasel by se nekdo, kdo by mi tento film nahral na DVD rekorderu nabo pres TV kartu do PC a pripadne vypalil na CD/DVD?? Za kazdou ochotnou dusi predem dekuju!!!
Květen 6, 200619 r Panove, v pondeli 8.5. budou na Nove davat film Tri uprchlici. Cas zacatku je 22:35. Nemam doma bohuzel zprovoznenou TV kartu v PC. Nemam kabel pres zed A videorekorder ani DVD rekorder nemam. Nenasel by se nekdo, kdo by mi tento film nahral na DVD rekorderu nabo pres TV kartu do PC a pripadne vypalil na CD/DVD?? Za kazdou ochotnou dusi predem dekuju!!! já ti to nahraju a dal bych ti to příští týden na Srazu.
Květen 6, 200619 r Autor No to by bylo naprosto super Dekuju!!! A nahodou takhle film Sedm, ktery davaj dnes na Prime, bys asi nestihnul nahrat, vid? Jeste jednou diky!
Květen 6, 200619 r ty TV maniaku... nevim jestli frenky nahrava i ted, ale ja si to nahravam, tak kopii udelat muzu.....
Květen 7, 200619 r Autor Bobik je BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!!! Kdo neveri, muze se me zeptat. Potvrdim to klidne i osobne!!! Bobiku dekujuuuuuuuuuuuuuuu Sedm je RULEZZZZ filmecek
Květen 7, 200619 r Sedm jsem take náhrával,taky jsem tak trošku film.maniak.Ale už más slíbeno od bobíka tak ti nenahrávám
Květen 7, 200619 r Autor Ale dulezite je vedet, ze mas nahrano Kdyby ta Bobikova verze nebyla idealni, tak bych se ti ozval Kazdopadne ale ty 3 uprchlici platej, ze jo??
Květen 10, 200619 r Mame radost Vincente? uz jses spokojenej ty zmrde..... Pro neznale je to citace z jednoho filmu, normalne nejsem takhle sprostej....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.