Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Panove, v pondeli 8.5. budou na Nove davat film Tri uprchlici. Cas zacatku je 22:35. Nemam doma bohuzel zprovoznenou TV kartu v PC. Nemam kabel pres zed :( A videorekorder ani DVD rekorder nemam. Nenasel by se nekdo, kdo by mi tento film nahral na DVD rekorderu nabo pres TV kartu do PC a pripadne vypalil na CD/DVD?? :)

Za kazdou ochotnou dusi predem dekuju!!! -_--_--_-

Panove, v pondeli 8.5. budou na Nove davat film Tri uprchlici. Cas zacatku je 22:35. Nemam doma bohuzel zprovoznenou TV kartu v PC. Nemam kabel pres zed :( A videorekorder ani DVD rekorder nemam. Nenasel by se nekdo, kdo by mi tento film nahral na DVD rekorderu nabo pres TV kartu do PC a pripadne vypalil na CD/DVD?? :)

Za kazdou ochotnou dusi predem dekuju!!! -_--_--_-

já ti to nahraju a dal bych ti to příští týden na Srazu. ;)

• Autor

No to by bylo naprosto super :) Dekuju!!! A nahodou takhle film Sedm, ktery davaj dnes na Prime, bys asi nestihnul nahrat, vid? ;) Jeste jednou diky!

ty TV maniaku... nevim jestli frenky nahrava i ted, ale ja si to nahravam, tak kopii udelat muzu..... :p

• Autor

Bobik je BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!!! Kdo neveri, muze se me zeptat. Potvrdim to klidne i osobne!!! Bobiku dekujuuuuuuuuuuuuuuu ;) Sedm je RULEZZZZ filmecek ;)

Sedm jsem take náhrával,taky jsem tak trošku film.maniak.Ale už más slíbeno od bobíka tak ti nenahrávám ;)-_--_--_-

• Autor

Ale dulezite je vedet, ze mas nahrano ;) Kdyby ta Bobikova verze nebyla idealni, tak bych se ti ozval ;)-_- Kazdopadne ale ty 3 uprchlici platej, ze jo?? ;):)-_-;)

platí na 100% ;)-_-

• Autor

Super! Super! Az se mi chce rict - fenomenalni :D;) Jak se ti odvdecim??

• Autor

Mame radost Vincente? -_-:D

Tak už to mám nahrané a připravené k předaní na srazu ;)

• Autor

Supeeeeeeeeeeeeeeeer ;) Jsem moc vdecny a moc moc dekuju!!!!! :)

Mame radost Vincente? -_-:D

uz jses spokojenej ty zmrde..... :D;)-_-

Pro neznale je to citace z jednoho filmu, normalne nejsem takhle sprostej.... ;)

• Autor

Aaaaaaa, pan je znalec :punk::worthy:D-_-

Aaaaaaa, pan je znalec :punk::worthy:D-_-

:)-_-;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.