Publikováno Únor 22, 201015 r potreboval by jsem poradit jestli vite nebo mate nejake foto jak vypada zevnitr stropinice u octavie 2 kombi se sibrem , i bez ja mam tu strechu kde je jakoby tunel (stropnice neni rovna) je tam ta prihradka na bryle a pokracuje to urpostred zuzeny az k zadni lampicce jde mi o to jak to mel reseny verze se sibrem nebo jestli byla nejaka v kombiku s rovnym stropem chtel bych dedelat webasto sibr a potrebuji mit rovnou stropnici proto se ptam diky
Únor 23, 201015 r potreboval by jsem poradit jestli vite nebo mate nejake foto jak vypada zevnitr stropinice u octavie 2 kombi se sibrem , i bez ja mam tu strechu kde je jakoby tunel (stropnice neni rovna) je tam ta prihradka na bryle a pokracuje to urpostred zuzeny az k zadni lampicce jde mi o to jak to mel reseny verze se sibrem nebo jestli byla nejaka v kombiku s rovnym stropem chtel bych dedelat webasto sibr a potrebuji mit rovnou stropnici proto se ptam diky Rovný panel stropu neexistuje, len panel s dierou na strešné okno.
Únor 24, 201015 r Autor Rovný panel stropu neexistuje, len panel s dierou na strešné okno. existuhe sto pro na limuzinu vcera jsem videl limuzinu ktera nemela zadni lampicku a nemela ten tunel na brejle a byla rovna jen jestli je i rovna pro combi ? prosimte jeste na tebe dotaz jak si resil uchyceni masky facelift dole ? vcera jsem koukal ze je tam nejakej plisek nasroubovanej ? muzes mi poslat cislo dilu a jestli se to tim da vyresit ? nebo je tam jina i kapota ? dik Upraveno Únor 24, 201015 r od vwberni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.