vwberni Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 potreboval by jsem poradit jestli vite nebo mate nejake foto jak vypada zevnitr stropinice u octavie 2 kombi se sibrem , i bez ja mam tu strechu kde je jakoby tunel (stropnice neni rovna) je tam ta prihradka na bryle a pokracuje to urpostred zuzeny az k zadni lampicce jde mi o to jak to mel reseny verze se sibrem nebo jestli byla nejaka v kombiku s rovnym stropem chtel bych dedelat webasto sibr a potrebuji mit rovnou stropnici proto se ptam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 potreboval by jsem poradit jestli vite nebo mate nejake foto jak vypada zevnitr stropinice u octavie 2 kombi se sibrem , i bez ja mam tu strechu kde je jakoby tunel (stropnice neni rovna) je tam ta prihradka na bryle a pokracuje to urpostred zuzeny az k zadni lampicce jde mi o to jak to mel reseny verze se sibrem nebo jestli byla nejaka v kombiku s rovnym stropem chtel bych dedelat webasto sibr a potrebuji mit rovnou stropnici proto se ptam diky Rovný panel stropu neexistuje, len panel s dierou na strešné okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) Rovný panel stropu neexistuje, len panel s dierou na strešné okno. existuhe sto pro na limuzinu vcera jsem videl limuzinu ktera nemela zadni lampicku a nemela ten tunel na brejle a byla rovna jen jestli je i rovna pro combi ? prosimte jeste na tebe dotaz jak si resil uchyceni masky facelift dole ? vcera jsem koukal ze je tam nejakej plisek nasroubovanej ? muzes mi poslat cislo dilu a jestli se to tim da vyresit ? nebo je tam jina i kapota ? dik Editováno: 24. Únor 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.