apokus Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Takhle, chtěl jsem se Vás zeptat a vím, že mi tady kluci poradíte )) Zajímá mě, zda mají jedničkové Fabie stejný zadní nárazník ať už se jedna o klasiku, sedan nebo kombi a taktéž předfacelift a po faceliftu. Potřebuju kamarádovi sehnat tažné zařízeni a on si totiž není jist, jakou přesně Fabii má, ví jen, že jedničku )) Sam žije v zahraničí, tak mi není schopen něco o tom autě říct. A já bych právě nechtěl koupit tažné a pak zjistit, že mu tam nepasuje. konkrétně se jedna o toto http://www.kobras.cz/katalog/group-139009000000/item-139009816001/ Asi to bude stejný, ale raději se zeptám ) Mimochodem, tohle to tažné mu tam nabízeli za 8.000,- )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 to kamarat nevie ci ma sedan alebo combi alebo hatch? nejaky divny kamarat... kombi a sedan maju iny ako hatch a facelift a nefacelift je rovnaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 chtěl bych se zeptat zda mi půjde tažné z krátké fábie na combi? děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.