apokus Vloženo 2. Březen 2010 Vloženo 2. Březen 2010 Takhle, chtěl jsem se Vás zeptat a vím, že mi tady kluci poradíte )) Zajímá mě, zda mají jedničkové Fabie stejný zadní nárazník ať už se jedna o klasiku, sedan nebo kombi a taktéž předfacelift a po faceliftu. Potřebuju kamarádovi sehnat tažné zařízeni a on si totiž není jist, jakou přesně Fabii má, ví jen, že jedničku )) Sam žije v zahraničí, tak mi není schopen něco o tom autě říct. A já bych právě nechtěl koupit tažné a pak zjistit, že mu tam nepasuje. konkrétně se jedna o toto http://www.kobras.cz/katalog/group-139009000000/item-139009816001/ Asi to bude stejný, ale raději se zeptám ) Mimochodem, tohle to tažné mu tam nabízeli za 8.000,- )) Citovat
cartmanko Vloženo 2. Březen 2010 Vloženo 2. Březen 2010 to kamarat nevie ci ma sedan alebo combi alebo hatch? nejaky divny kamarat... kombi a sedan maju iny ako hatch a facelift a nefacelift je rovnaky. Citovat
davcatuma Vloženo 7. Červenec 2012 Vloženo 7. Červenec 2012 chtěl bych se zeptat zda mi půjde tažné z krátké fábie na combi? děkuji moc Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.