Octavka TDI Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdravím, chtěl bych si koupit přední spoiler pod nárazník od Air Design, máte s ním nějaké zkušenosti? Pasuje, nepasuje a pod? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tak sem s vašimi radami. Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Viděl jsem ho včera v Praze na octě a vypadal docela ok... klidně si ho kup...sedí tam dobře.. (co jsem viděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Air design......Slyšel jsem jen chvály........Lidé jen doporučujou!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Taky mám na něj zálusk, ale na stránkách Air Designu jsou fotky jen zepředu. Chtělo by to foto ze strany, kdyby někdo měl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 spojler sice od nich nemám , ale jen výborné zkušenosti (prodavačka na prodejně moc ochotná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 takže díky a jdu do něj.... objednávám i s lakováním....tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 TDI jaká bude cena včetně laku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.